V galerii najdete tipy, jak přežít nevěru.

Dokonalost

Moje rodina na první pohled vypadá jako reklama na štěstí. Máme s manželem tříletou dceru, velký dům, psa, kočku a dost peněz. Značka ideál. Před půl rokem se ale vedle nás nastěhoval bezdětný pár, nebyli ani manželé. Byli vcelku sympatičtí a nedělali problémy. Měli jsme strach, jestli nebudou hluční a do naší komunity zapadnou. Naštěstí se začlenili velice rychle. A soused obzvlášť.

Úlet

Občas jsem si k němu šla pro radu nebo mi půjčil vybavení na zahradu. Povídali jsme si a zjistili jsme, že máme hodně společného. Flirtovali jsme spolu a došlo na sex. Nevím, co jsem si myslela. Byla jsem jako omámená. Na manžela jsem ani nepomyslela. Problém je v tom, že jsem se zamilovala. Stačil k tomu jediný úlet. Manžel už mě vůbec nepřitahuje, myslím jenom na souseda. Došlo mi, že jsem ve vztahu nešťastná a zůstávám jenom kvůli dcerce. Muž je sice neskutečně milý a hodný, pozorný a pro rodinu by udělal všechno na světě, ale vášeň je pryč.

Nezájem

Pro souseda jsem byla jenom další zářez. Nebaví se se mnou, vyhýbá se mi, nemá zájem. Od nevěry mě sotva pozdraví a ani se neusměje. Po všem, co mě přivedlo k němu do postele, se mi stýská. Připadám si hloupě. Manžel samozřejmě nic netuší, stejně tak milencova přítelkyně. Trápím se a nevím, jak z toho ven. Nic mě nebaví, užírám se. Sousedi se před pár měsíci nastěhovali, na další přesun to bohužel nevypadá.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.