Cíl

Pražská rodačka chtěla být už jako dítě herečkou. Na střední škole se věnovala módnímu návrhářství a pokračovala na Vyšší odborné škole herecké. Studium završila na soukromé univerzitě Jana Amose Komenského. Postupně se vyloupla v téměř renesanční ženu. Na co sáhne, to se jí daří. Prosadila se jako zpěvačka, modelka, moderátorka i herečka.

Jiná

Barboru Mottlovou (34) často přirovnávají k Báře Polákové (36) nebo Berenice Kohoutové (29), s tím ale čtyřiatřicetiletá herečka zásadně nesouhlasí. Spojuje je sice práce, ona ale mnohem více sází na sex-appeal a ženskost a nebojí se být vyzývavá. Kvůli focení obarvila psa růžovou barvou dovezenou z Japonska, vysoké podpatky nazouvá i s vymknutým kotníkem a občas si vyrazí v minisukni a bez spodního prádla.

Na místě činu

Poprvé se v časopisu Playboy objevila jako sedmnáctiletá. Souhlas k odvážnému focení musela dát její matka. Po šestnácti letech se Mottlová vrátila ve velkém stylu a pózovala před uznávanou fotografkou Alžbětou Jungrovou. Zahalila se jen do hvězdného prachu. Na české poměry byly fotografie v červencovém čísle hodně odhalené, ale herečka se nahoty nikdy nebála a ráda ukázala to, co jí příroda nadělila. Do budoucna se nebrání ani plastikám a vylepšení.

Mottlová se musí hodně hlídat, aby jí váha nevystřelila nahoru. Dodržuje přísný jídelníček, běhá, nosí speciální legíny a chodí na zábaly. Bohužel má slabost pro večerní uzobávání a chipsy. Chutě na uzdě drží přítel a fitness trenér Josef Kůrka.

V nouzi

Během karantény přišli oba o práci. Mottlová jako herečka, moderátorka a modelka zůstala na suchu. O všechny příjmy přišel i její přítel. Neváhala a nastoupila na pokladnu obchodního řetězce. Na finanční rezervu se nemohla spolehnout a práci za kasou si oblíbila. Bez problémů překonala těžké období, kdy se svou profesí zůstala bez peněz, poznala nové lidi a užívala si pozornost, když po ní lidé při placení chtěli autogram. Po náročné šichtě mohla doma odpoočívat. Její přítel je vášnivý kuchař a nebál se to ukázat při účasti v pořadu Masterchef. Barbora Mottlová ví, jak žít!