Začátky

Kelly Preston (†57) se narodila 13. října 1962 na Havaji. Byla známá svou dobrosrdečnou povahou a věčně usměvavou tváří, ale život jí přinesl spoustu trápení. Po rozvodu rodičů zůstala v péči otce. Ten nevydržel na jednom místě a svou dceru vláčel po světě. Z Honolulu odjeli a na čas se usadili v Iráku a v Austrálii. U protinožců se na Kelly usmálo štěstí a oslovil ji fotograf. Po návratu do USA si přivydělávala jako modelka, aby si mohla dovolit studium dramatického umění na kalifornské univerzitě.

Láska

Debutovala v soap opeře Capitol a slavní muži jí leželi u nohou .Její krása nezůstala bez povšimnutí George Clooneyho (59) nebo Charlieho Sheena (54). S tím byla dokonce zasnoubená. Nakonec ji k oltáři dostal zapomenutý herec Kevin Gage (61). Manželství trvalo jen dva roky a zůstalo bezdětné. Lásku herečka našla až s Johnem Travoltou (66), se kterým si později zahrála v propadáku Bojiště Země: Sága roku 3000. Narodily se jim tři děti a dcera Ella Bleu se dokonce vydala ve šlépějích svých rodičů.

Ztráty

V roce 2009 slavní herci přišli o syna Jetta. Během rodinné dovolené zemřel a Travolta se ho snažil marně oživit. O svém soukromí pár příliš nemluvil a dlouhé roky se spekulovalo, že jejich nejstarší potomek trpěl autismem a nespočtem alergií. Na Bahamách se ve vaně uhodil do hlavy, dostal záchvat a zemřel. Bylo mu šestnáct let a se svými rodiči si byl nezvykle blízký. S podporou scientologické církve, kterou manželé podporují, se jim ztráta dítěte překonávala snáz.

Kelly Preston se po svatbě se slavným hercem nestáhla do ústraní, ale byla od té doby vnímána jako "manželka Travolty". Nikdy se nedostala mezi hereckou špičku, jen se soustředila na méně známé a kvalitnější snímky - Samá chvála, Rozsudek smrti a Return to Sender.

Dva roky zpátky Kelly diagnostikovali rakovinu prsu. Snažila se nepropadat panice a léčit se. Věřila, že by se mohla prát jako Olivia Newton-John (71). 12. července 2020 vydechla naposledy a John Travolta přišel o dalšího člena rodiny. Sám o tragéii informoval na instagramovém účtu.