Můžeme zůstat sedět celé léto doma a trápit se nesmysly, ale můžeme si také pomoci správným výběrem plavek. Vhodně střižené plavky totiž dokážou zamaskovat ledacos! Sice z nikoho Heidi Klum neudělají, ale důležité je, že se v nich dotyčná bude cítit dobře. Sebevědomí naroste a pobyt na pláži nebo třeba koupališti bude mnohem příjemnější. Podívejte se do galerie, dáte nám za pravdu.

Hit léta

Víte, jaký střih plavek je největším hitem letošního léta? Ano, jsou to dvoudílné plavky, kdy kalhotky mají velmi vysoký pas, který sahá až nad pupík. Podobně jako to nosily naše maminky a babičky v šedesátých letech. Tyto plavky jsou ideální pro všechny dámy, které chtějí trochu zamaskovat bříško, případně zakrýt strie vytvořené třeba během těhotenství. Dlužno ale také dodat, že takové plavky mohou lehce zdůraznit zadek, proto nejsou vhodné pro ženy, které si zakládají na malém pozadí. I u tohoto typu kalhotek můžete volit vysoko vykrojený střih, který prodlouží nohy, nebo naopak nízko vykrojené, které zakryjí větší stehna.

Trendem je také ozdobný kanýr na horním dílu plavek, který buď přidává na objemu nebo naopak zamaskuje výstřih, pokud o to dotyčná stojí.

Líbí se vám Kafe.cz? Čtete rádi naše články? Přidejte se k nám i na Facebooku!