Cate Blanchett (50)

Oscarová herečka Cate Blanchett má vytříbený vkus a umí vynést i velmi extravagantní modely. Je vysoká, štíhlá a éterická. Když neví, kudy kam, volí šaty, které nápadně připomínají lesní vílu. Sluší jí, ale je to už ohraná písnička, kterou nepřekvapí. V béžových šatech popřela svůj věk, ale mnohem více jí sedí minimalistické kousky.

Julia Roberts (52)

Nestárnoucí herečka Julia Roberts by mohla přijít v pytli od brambor a stejně by byla nejkrásnější. Svým úsměvem odzbrojí všechny široko daleko. V padesáti letech konečně našla svůj styl a dává přednost kostýmkům, šortkám a zdobným overalům. V černém kompletu vypadala velice mladistvě, což podpořil i svěží make-up a výrazné náušnice.

Rita Ora (29)

Zpěvačka kosovsko-albánského původu Rita Ora si potrpí na extravaganci. O módním vkusu nemůže být řeč, její modely jsou vyzývavé a postrádají soudnost. I když v kožených šatech s rukavicemi připomínala zebru, patřily mezi ty povedenější. Aby nezapadla v davu, zvolila originální make-up v tyrkysové barvě.

Rihanna (31)

Rihanna poslední dobou upustila od zpěvu a stejně jako Victoria Beckham se našla v módě. Po kolekcích spodního prádla se vždy jen zapráší. Zpěvačka dělá své značce reklamu sama na sobě a právem sklízí úspěchy. V mentolovém kompletu ze saténových šatů, lehkého přehozu, dlouhých rukavic a metalických sandálků neměla konkurenci.

Ellie Goulding (32)

Zpěvačka Ellie Goulding, která měla tu čest zazpívat na svatbě prince Williama a vévodkyně Kate, v módě občas hodně tápe. Její poslední model zvedl kritiky ze židlí. Lehký přehoz, široké kalhoty a robustní boty si příliš nerozuměly. Vlasy stažené do obyčejného drdolu připomínající unavenou hospodyňku celkovému dojmu také nepomohly.

Shailene Woodley (28)


Jedna z hvězd úspěšného seriálu Sedmilhářky Shailene Woodley před kamerou působí nenápadně a o svém osobním životě zarytě mlčí, v módě se ale umí pořádně odvázat. Poprvé překvapila na premiéře Sedlmilhářek, kam nakráčela v průhledném modelu, naposledy šokovala zimními šaty připomínajícími lehkou péřovku. Takový experiment by neslušel každému, ona ho ale vynesla se ctí.

V bohaté galerii najdete další módní inspiraci.