Jsou modely, bez kterých váš podzimní šatník nebude úplný. Editorky www.kafe.cz Jana s Katkou se vám rozhodly ukázat, že trendy se dokáže obléct úplně každá žena (vždyť se podívejte – Jana je vysoká a vedle křehké štíhlé Katky pořádný „kus“), když ví, kde si modely opatřit.

Věci, ve kterých je kolega fotograf Honza během podzimní procházky fotil, najdete aktuálně v síti obchodů Tchibo a v obchodních řetězcích (kolekce podzim-zima Móda inspirovaná přírodou). Kdo si pro ně nestihne dojít „live“, snadno je seženete na www.tchibo.cz. Najdete tam samozřejmě celou kolekci i spoustu další inspirace. A jak je u této značky dobrým zvykem, obléknou se něžné víly i boubelky.

Vybíráme 6 věcí, na které byste při doplňování podzimního šatníku měla myslet:

Kvalitní svetřík

Alespoň jeden svetr pod zadeček (propínací nebo zavinovací) by měla mít v šatníku každá žena. Katka zvolila zemitý odstín. Hnědá se překvapivě velmi dobře hodí k tmavomodrým tónům šatů.

Nezbytné "chlupy"

Detail kožešiny je absolutním hitem nadcházející sezony. Jana zkombinovala světlý rolák s vestičkou ve stylu hippie, ovšem moderního asymetrického střihu. Zajímavý límec z dokonalé imitace kožešiny odvede navíc pozornost od problematických partií pasu a zadečku.

P. S: Přidejte úsměv jako Jana, když si na procházce „ulovila“ pohlazení od trpělivé vlčáčice Diny. Na tomto místě prostě musíme podotknout, že především Dině chlupy nesmírně sluší:-)

Zimní šaty

Kdo tvrdí, že s nastupujícím podzimem je čas strčit šaty do skříně a vytáhnout je až na jaře, velmi se mýlí! Šaty jsou IN, zvlášť ty s řasením nebo zavinovacím efektem. Směle je noste klidně uprostřed listopadu spolu s neprůhlednými punčocháči nebo přiléhavými džínami do kozaček. Nebojte se je kombinovat se svetry, vestičkami, šálami a čepicemi. Vrstvení pořád letí.

Kabelka z nerozumu. Pro radost!

Samozřejmě je nutné mít v šatníku univerzální kabelky ve stylu „nic proti ničemu“ – černou, hnědou... Ale také to chce trochu zaexperimentovat a doplnit garderobu o zajímavý kousek, který se sice nehodí ke všemu, ale když se vhodně zkombinuje, neuvěřitelně výsledný dojem osvěží. Tahle kabelka v přírodních odstínech „s beránkem“ je pouze z napodobeniny kůže. Dá se nosit přes rameno i křížem.

Elegance s ručením omezeným

Boty jsou Katky vlastní a všimněte si, jaký užitečný efekt způsobily. Z elegantního modelu rázem udělaly model nedbale (dalo by se říct až ležérně) elegantní. A to se počítá! Nebojte se vyzkoušet k šatům i sportovnější typ bot. Zvlášť, pokud jdete na podzimní procházku do terénu.

Čelenka slaví come-back

Čelenky jsou zpátky ve hře (leckdo si možná pamatuje, jaký boom zažívaly koncem osmdesátých let). Na rozdíl od některých jiných retro návratů (viz například ramenní vycpávky) hodnotíme tento fakt jako pozitivní. Hřejí a navíc vám pomohou ve chvíli, kdy z domu vyrazíte s účesem, se kterým nejste příliš spokojená. Určitě si pořiďte alespoň jednu a nezapomeňte na řádně huňatou šálu nebo límec i rukavice ze stejného materiálu.

Mohlo by vás zajímat:

Ve své kůži! Aneb jak nosit koženou bundičku 6x jinak.

Co na sebe, když přituhne.