Odhalte nevěrníka během chvilky. Tipy najdete v galerii.

Podvod

S manželem máme dvě děti. Bohužel mě kdysi zklamal a teď jen čekám a spřádám plán. Potřebuji si udělat dobré podmínky pro rozvod. Nesnáším ho, obelhal mě. Už v den svatby mi lhal. Vstupoval do manželství s ohromnými dluhy. Půjčil si skoro milion a neobtěžoval se mi to říct. Dozvěděla jsem se to až ve chvíli, kdy nám do schránky začaly chodit dopisy od exekutorů. Šel s pravdou ven, ale nikdy mi neřekl, co si za to pořídil.

Na dně

Přivedl nás na pokraj chudoby. Roky jsme žili jenom z mého rodičovského příspěvku a z jeho nezabavitelného minima. Je to lhář a manipulátor. Ke všemu mi byl opakovaně nevěrný a dopisoval si s několika ženami. Šlo o ubohé návrhy a sex. Tvrdil jim, že je ředitel firmy a má nadstandardní příjmy. Když všechno prasklo, začal prosit o odpuštění a manipuluje se mnou skrz děti.

Bude líp

Těším se na rozvod. Nemůžu se toho dočkat. Celé roky mě držel v šachu, přišla jsem spoustu peněz a většinu přítel. Musím se na život samoživitelky dobře připravit. Už s ním nechci být. Pořád si jenom vymýšlí a plánuje dovolenou, sní o dobré práci a spoustě peněz. Vzpomínám si na dny, kdy jsme neměli ani na jídlo. Jeho to ale nezajímalo a nenašel si ani brigádu, aby mi pomohl. Je to ten nejhorší materiál, na který jsem mohla narazit. Nikdy nepřiznal chybu. Neměli jsme co jíst, nebylo na oblečení ani na cestu do práce. Já chápu, že někdo může přijít k dluhům jako slepý k houslím, ale měl mi to říct před svatbou. Lže jako když tiskne a sám sobě věří. Je určitě psychicky nemocný. Jen doufám, že nesplní to, co říká – že spolu budeme až do smrti.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.