V galerii najdete tipy, jak odhalit nevěru.

Ideál

Mám všechno, co jsem vždycky chtěla. Úžasného muže, báječnou dceru, skvělou rodinu, přátele, dům i vysněnou práci. Bohužel mě stále svírá pocit, že mi ke štěstí něco chybí. S manželem jsme spolu deset let, ale i tak občas myslím na svého prvního kluka. Byla to opravdová láska. Nevyšlo nám to. Ani jeden z nás nevěděl, co vlastně chceme. Nejdřív jsem odmítala já jeho, pak on mě, pak jsme byli spolu, nějaký čas měl mimo mě i spoustu dalších dívek. Když prosil o odpuštění, zasekla jsem se a vzpomněla si na všechny ty proplakané dny a noci. Nemohla jsem v takovému vztahu pokračovat. Teď si ale říkám, jak by to dopadlo, kdybych se tenkrát rozhodla jinak a dala mu šanci. Manžela miluji, ale není to jako má první láska.

Minulost

V manželství jsem nezažila výbuchy vášně ani podlomená kolena. Jemné šimrání v podbřišku, ale nic víc. Svého bývalého občas potkávám. Je to náhoda, nejsem s ním v kontaktu. Několikrát mi psal a prosil o setkání. Toho se bojím. Nechci, aby manžel pojal podezření. A nejsem si jistá, že bych po schůzce s bývalým měla čistý štít, pořád mám pro něj slabost. Potkám ho a polévá mě horko, koktám a červenám se.

Sleduji jeho Facebook a Instagram. Zajímá mě, co dělá. Minulý týden přidal fotku, jak se v autě tulí k cizí ženě. Myslela jsem, že zešílím žárlivostí.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.