Byly doby, kdy letěly klukovské sestřihy a kudrnaté dívky si s pláčem snažily narovnat vlasy žehličkou. Dneska se trendům nijak zvlášť nepodřizujeme, řada žen a dívek prostě nechá vlasy růst, ať si rostou, a kudrliny či vlny jim aspoň dodají objem. Podobná ledabylost se odráží i ve většině večerních účesů, které si pro inspiraci můžete prohlédnout ve fotogalerii. Prostě to nějak zamotat, zajistit perky, možná tam vpíchnout nějakou tu ozdobičku, co je zrovna po ruce, a můžete jít.

Kratší vlasy stačí zvlnit. Je jedno, jestli nějaký pramínek neposlušně odstává, výsledek vypadá rozverně a roztomile. Žádná přeci nejsme dokonalá a každá v sobě nosíme kousek rebelky.

Máte-li to štěstí a chlubíte se dlouhými hustými vlasy, můžete jejich objem načechrat do obřích rozměrů. S bohatou záplavou vlasů budete středem pozornosti na každém plese či večírku, a rozhodně neujdete pohledu mužů, kterým se dlouhé vlasy na ženách tradičně líbí. Základem účesu může být i klasický cop, z ozdob jsou pak v kurzu hlavně mašle, ale také různé etno motivy nebo květiny.