Přeceňovaná tradice

Vévodkyně Meghan si musela počkat poměrně dlouho, než si si ji svět oblíbil, ale podařilo se. Snad se zalíbila díky svému přístupu k tradicím a neústupnosti. Dnes je symbolem moderní ženy, která má protokol v malíčku, umí reprezentovat a být plnohodnotnou členkou královské rodiny a zároveň si razit svůj vlastní směr.

Od oznámení těhotenství se rojily spekulace, půjde-li Meghan ve šlépějích svých předchůdkyň, vévodkyně Kate a princezny Diany. Na beraní přístup jsme si už zvykli, ale královský pár dal stopku i tradicím, které jsou s narozením miminka neodmyslitelně spjaté.

Městský vyvolávač Tony Appleton přijde tentokrát zkrátka, Meghan a Harry si nepřejí, aby byly detaily o malém princátku zveřejněny podle tradice, ale chce si sám užít nejkrásnější okamžitky svého života a ne je hned sdílet se světem.

Domácí porod nadobro zazdil možnost odpoledního pózování s čerstvým následníkem trůnu před porodnicí St. Mary´s v Londýně. Počkat si bude muset i sociální sít Twitter, kde královská rodina sdílí všechny důležité střípky ze svého života. Porci slávy přihraje Meghan zřejmě magazínu Vogue, který je ochotný odkoupit první fotografie šťastné rodinky za jakoukoliv cenu.

Vyvolení v pohotovosti

Největší oporou je Meghan princ Harry, který si nechával konec dubna v diáři prázdný. Její matka Doria Ragland se od své dcery nehne ani na krok. Třetí pomocnicí je dula, která ji provázela už několik měsíců před porodem a páru dávala spoustu cenných rad, jak zvládat těhotenství, porod i první chvíle s miminkem. I když Kate její služby už třikrát odmítla a vsadila na soukromí londýnské porodnice, Meghan opět dokázala, že má svou hlavu.

Královna v čele

Mohlo by se zdát, že má Meghan téměř volnou ruku a protokol ji míjí, ale královna se jen tak obejít nenechá. Je ráda v centru dění a o příchodu nového člena královské rodiny musí vědět z první ruky a bez zbytečného odkladu. Jakmile vykoukne malý přírůstek na svět, musí princ Harry neprodleně zvednout sluchátko a přes zašifrovanou linku svou babičku informovat.