Předsudky

Seriálovou herečku Meghan Markle a královského bouřliváka prince Harryho svedla dohromady charita. Nahodilá setkání pod záminkou pomoci druhým se během pár měsíců proměnila v ryzí lásku. Dovolená v norském Tromsu, kde polární záře rozehrává nejpozoruhodnější show, zásnuby, svatba, dítě. Tak jednoduché to ale nebylo. Meghan už jednou vdaná byla a to se královně příliš nezamlouvalo. Stejně jako některé scény ze seriálu Kravaťáci, kde toho herečka ukázala víc, než se sluší. Ani dobrými vztahy s rodinou, na kterých si královská rodina zakládá, se nemohla Harryho vyvolená pochlubit.

Princ Harry byl vždycky královnin oblíbenec, a tak svou babičku udolal a přesvědčil ji, že Meghan je ta pravá. Svou roli sehrál i fakt, že tím, jak obratně jeho bratr princ William a vévodkyně Kate rozšiřují svou rodinu, Harry se ve frontě na trůn propadá stále hloub.

Kate nebo Diana?

Když se v roce 2011 ženil princ William a bral si půvabnou Kate Middleton, svět nepochyboval, že měl při výběru šťastnou ruku. Téměř ze dne na den si získala srdce všech Britů. Svatba o sedm let později vzbuzovala mnohem více pochybností. Očekávalo se, že Kate svou kolegyni provede počátečními zmatky a zasvětí ji do pravidel a nástrah protokolu, ale Meghan si razí svou vlastní cestu a nápadně připomíná dobu, kdy se s kostnatělým systém snažila bojovat princezna Diana.

Vím, co mi sluší

Nenašla se v recyklaci nesmrtelných kousků ani v nákupech v konfekci jako vévodkyně Kate. Obléká se po vzoru princezny Diany tak, jak si zamane. Krátké šaty, výstřihy, páskové sandálky na podpatku a černá barva představují tabu, ale Meghan to zřejmě netrápí.

Nejsem primadona

Občas vystoupí z auta a zabouchne za sebou dveře, jindy obejme malé fanoušky a potřese si pravicí s dospělými, chytne prince Harryho za ruku nebo se hrdě postaví hned vedle královny. Jako by se vrátila moderní verze princezny Diany. Díky těmto milým drobnostem se Meghan dostává lidem pod kůži a je jim blíž.

A co dál?

Nyní stojí Meghan před další výzvou. S princem Harrym se stěhují do Frogmore Cottage a porod je za dveřmi. Dokáže si i jako novopečená maminka obhájit těžce vydobytou pozici svérázné vévodkyně a nedá na děti dopustit stejně jako princezna Diana a vévodkyně Kate?