Na říjnové svatbě princezny Eugenie oznámil Harry s Meghan očekávání přírůstku. Svět začal šílet a upínat všechnu pozornost na velmi pozvolna se vzdouvající bříško vévodkyně. Hned druhý den je čekala náročná cesta po Austrálii, Novém Zélandu a přilehlých ostrovech. Poslední společenskou událostí minulého roku, na které byla Meghan viděna, byla vánoční mše na panství Sandringham v Norfolku. Měla na sobě modré pletené šaty a kabát, elegantní klobouček a lodičky ve stejné barvě. Šaty obtahovaly její siluetu a daly vyniknout těhotenskému bříšku, které bylo zase o kousek větší. Právě to je důvod ke spekulacím, že se královská rodina možná dočká dvojité radosti. Dvojčata se v královské rodině narodila naposledy před téměř třemi sty lety.

Letos vkročila do víru dění podporou charity, která pomáhá nezaměstnaným ženám (vězenkyně, bezdomovkyně) znovu se zapojit do života, v na prvním pohled fádním outfitu. Černé přiléhavé šaty a béžový kabát ale skvěle korespondovaly s navštívenou akcí. I když nebylo téma zrovna veselé, většina pozornosti opět směřovala na rostoucí břicho vévodkyně.

Během svého těhotenství ale musí řešit i pár nepříjemností, tou nejzásadnější je stěhování z Londýna do sídla ve Frogmore Cottage. Vztahy mezi vévodkyněmi jsou na bodu mrazu, a i když se na veřejnosti snaží být vůči sobě srdečné, nedaří se situaci zlepšit. Společně s Harrym a Meghan se přesune i Doria Radlan, její maminka a lektorka jógy, která pomůže se starostí o miminko.

Královna Kylie

Velké emoce vzbuzuje výběr jmen. Jak Meghan několikrát dokázala, je připravena postavit se tradicím královské rodiny čelem a bojovat. S osvěžovači vzduchu do kaple, kde se konala svatba, ale nepochodila, stejně tak s neúčastí Harryho na vánočním lovu. Princ Charles, který je o všem průběžně informován, si pustil pusu na špacír a prozradil pár tipů na jména. A britská veřejnost se zděsila. Kylie, která vévodila hrůznému seznamu, se pro malou princeznu skutečně nehodí. Možná by se měli manželé lépe informovat a vybírat ze schválených jmen královnou, která v sobě nesou sílu a odvahu. Naštěstí jsou jména jako Alice, Victoria, Frederick nebo Albert stále volná. Bude-li Meghan rodit ve stejné porodnici jako Kate, kde je pro ně vyřazeno celé jedno křídlo s nadstandardními službami, zůstává otázkou. Nabízí se bližší porodnice Frimley Park v Surrey, kde přišly na svět obě děti prince Edwarda.

Žabomyší války, které královskou rodinou poslední měsíce otřásají, nechme dál ležet na bedrech monarchů, šatník vévodkyně je mnohem větší zábava. V galerii se podívejte, jak půvabná můžete být s těhotenským bříškem.