Barbora se narodila a žila 30 let v Praze, na začátku roku 2011 se však přesunula do Španělska (na úvodním obrázku s místním osvěžujícím nápojem "clarou" - pivem říznutým citrónovou Fantou) a Prahu navštěvuje z pracovních a soukromých důvodů jen přibližně jednou měsíčně. A připadá jí, že v současné době všudypřítomného a všemocného(?) internetu je vlastně jedno, odkud pracujete...

Móda a lifestyle

Se svojí matkou Michaelou založila před několika lety malou komunikační agenturu, která se jmenuje Artforma. Bára se specializuje na texty z módní a lifestylové oblasti. Zároveň získává fotografie aktuálních kolekcí oblečení, obuvi, šperků a snaží se jejich prostřednictvím čtenáře inspirovat.

Pro KAFE.cz také připravuje oblíbenou rubriku Marie (59): „Připravte mě na šedesátku!“

Tahle proměna se opravdu povedla. Co myslíte?

Kdo si zasloužil „módního“ Oscara?

Vždycky jsem zvědavá, v jakém modelu se která celebrita objeví.

Rozhovor s návrhářkou Hanou Havelkovou

S ní se pokaždé moc příjemně povídá...

Tři její tipy na materiály jiných autorů Kafe.cz:

Poradna feng šuej

Ve volném čase se zajímám kromě jiného o ezoterické "vědy", absolvovala jsem pár kurzů - třeba o numerologii nebo čínských astrotypech. Taky vykládám tarot a vždycky se z této oblasti ráda dozvím něco nového. Na poradnách KAFE.cz je skvělé, že jsou interaktivní a můžete se na cokoliv zeptat odborníka na příslušnou problematiku.

Výlet na Valašsko

Ráda cestuju a nemusí to být vždycky do dálky. Jsem "jednou nohou" ze severní Moravy a mám tam kus rodiny, takže tam poměrně často jezdím. Procházku po mírných beskydských kopcích vřele doporučuji i vám.

Christian Dior: Módní impérium No. 1

Zajímavá je historie i současnost téhle slovutné značky. Vše doprovázejí krásné fotografie.