První náznaky, že něco neklape, se objevily už na filmovém festivalu v Karlových Varech, kam dorazila Tomicová bez Malého, kterého nahradil jejich společný syn. Ondřej Malý od Pavly utekl za její mladší kolegyní ze seriálu Slunečná Kristýnou Kociánovou. Dále si ji diváci mohou pamatovat jako sestřičku Mirku z Ordinace v růžové zahradě nebo Sabinu z Krejzových.

Malý neměl rád tuk

Tomicová byla už na festivalu značně pohublá, v tu dobu to ale zdůvodňovala tím, že se pro to rozhodla sama a její manžel jí v tom dokonce podporuje. „Můj muž nemá rád na nikom ani ždibec tuku, takže mě v tom maximálně podporuje,“ svěřila se před pěti lety, když se jí podařilo shodit deset kilo, jak uvádí web CNN Prima News.

Kolaps a zrušená představení

V prosinci už ale byla pohublá výrazně více a k tomu už doopravdy nevěra jejího muže praskla. Herečka se doslova ztrácí před očima a před pár dny se dokonce podle webu eXtra.cz dokonce zhroutila.

Jak to vypadalo, že se už snad začíná blýskat na lepší časy, Malý zasadil Tomicové opět další ránu. Představení, kde herečka vystupuje, se ruší nebo se přesouvají termíny, stejně jako natáčení seriálu ZOO.

Zdroj: eXtra.cz, cnn.iprima.cz

Související články