Kristen Stewart

Ve Stmívání, kde odstartovala svou hvězdnou kariéru, vypadala jako mladá a roztomilá dívka. Jen co přičichla ke slávě, začala rapidně měnit svou vižáž. Ostříhala se na ježka, obarvila se na blond, šaty vyměnila za otrhané džíny a trička Nirvany a Ramones a místo mužů dává přednost ženám. Lákavou nabídku do módních kampaní ale odmítnout neumí, a tak se čas od času promění v půvabnou ženu vamp.

Cara Delevingne

Britská modelka, která je múzou mnoha návrhářů, si žije jako v pohádce. Jeden den se prochází po mole, druhý den posedává na lavičce v parku v zašlé teplákovce a s umaštěnými vlasy. Obočí, na které nedá dopustit, přísný výraz, rošťácký úsměv a vystouplé lícní kosti jsou tím, co ji odlišuje od ostatních modelek. Stačila se projevit i jako herečka a ve filmu Valerian a město tisíce planet se po boku Rihanny projevila další rovina jejího talentu. Máme se na co těšit.

Ellen DeGenenes

Skromná dívka, které se od pultu s ústřicemi vypracovala na jednu z nejznámějších moderátorek USA, si vytvořila jedinečný styl, který jí sedí. Blonďatý sestřih na kluka, nápadité košile, sako, džíny a tenisky k Ellen patří. Naštěstí ji experimenty s mikádem a medovými přelivy, ve kterých vypadala poněkud nesvá, už dávno přešly. Dává přednost ženám a improvizovanému humoru, kdy dostává povrchní celebritky do úzkých pomocí neškodných narážek a trefného parodování.

Tilda Swinton

Spolužačka princezny Diany má do typické krásky opravdu daleko, přesto svůj vzhled dokázala naplno zúročit. Její filmografie je skutečně široká, od Pláže s Leonardem DiCapriem přes Letopisy Narnie až po oscarový film Michael Clayton a Podivuhodný případ Benjamina Buttona. Srovnatelných úspěchů jako na filmovém plátně dosahuje i na poli módy a umělecké fotografie. Její modely vždy nesou jasné poselství a i beze slov za Tildu promlouvají.