Kristen Stewart


Ve Stmívání ztvárnila jednu z hlavních rolí, Bellu. Téměř přes noc se z Kristen Stewart stala obletovaná hvězda, která sice jako většina jejich vrstevníků nepropadla drogám, alkoholu a nezřízeným večírkům, ale pořádný karambol zažily její vztahy. Láska s Robertem Pattinsonem se krátký čas odehrávala i v reálném světě, ale když Kristen zjistila, že její vyvolený řeší každou partnerskou neshodu se svou dlouholetou přítelkyní a až příliš dobře tvarovanou zpěvačkou Katy Perry, bylo zle. Pomsta nebyla sladká, ale dost zrádná.

Krátký románek s režisérem Rupertem Sandersem byl v jejím životě velkým přešlapem. Šrámy na duši si léčí v ženské náruči a klid našla u zpěvačky Soko, andílka Victoria´s secret Stelly Maxwell nebo Alicie Cargile a blogerkou Sary Dinkin. Kristen si v životě udržuje jednu jistotu, svou kariéru. Úspěchy slaví jak na poli módy, kdy si ji do svých kampaní vybírají přední návrháři, tak i před kamerou.

Robert Pattinson


Ve chvíli, kdy Robert Pattinson vyhrál konkurz na roli Edwarda Cullena v nečekaně úspěšné sáze Stmívání, měl za sebou už pár zajímavých zkušeností. V Jarmarku marnosti si zahrál po boku Reese Witherspoon a jako mladý čaroděj Cedrik Diggory byl studentem Mrzimoru a jedním z rivalů Harryho Pottera. Dívky poblouzněné upířím příběhem by za Roberta položily život, a tak s velkou nevolí nesly, když se provalil vztah s jeho hereckou kolegyní Kristen Stewart.

Po jejich náhlém a krutém rozchodu se stal mučedníkem a počty fanynek stoupaly téměř geometrickou řadou. Od roku 2014 se po jeho boku objevovala zpěvačka a tanečnice FKA Twigs. Dvojice ale došla jen k zásnubám a ze svatby sešlo. A tak se Robert nechává unášet na vlnách neskrývaného obdivu a soustředí se na práci.

V galerii si prohlédněte, jak se hlavní postavy Stmívání vylouply v dospělé muže a ženy.