Princezna Eugenie z Yorku je mladší dcera prince Andrewa, který je třetím dítětem královny Alžběty II. a prince Philipa. Osmadvacetiletá princezna je absolventkou vysoké školy, na které získala titul z oboru historie umění, anglická literatura a politika, poté pokračovala na magisterské studium, ve kterém se věnovala anglické literatuře a historii umění.

S Jackem Brooksbankem, kterého pojala za manžela, se seznámili před sedmi lety ve Švýcarku, kde byli oba na dovolené. Ačkoli Jack je bývalým barmanem a v současné době pracuje jako manažer nočního klubu, rodině princezny Eugenie nikterak nevadí, čím se živí a ani, že mu v žilách nekoluje modrá krev. Vzhledem k tomu, že se nejedná o přímou dědickou linii královské koruny, mají princezny a princové ohledně sňatků relativní volnost. Rodiče princezny Eugenie, kteří jsou rozvedeni, ale stále spolu udržují velmi přátelské vztahy, mají svého nového zetě velice rádi a do rodiny ho přijali s nadšením.

Svatební obřad, na který bylo pozváno mnoho slavných osobností a členů široké královské rodiny, provázel silný vítr, který odnášel klobouky a nadzvedával dokonce i sukně. Čí sukně padla živlu za oběť, komu to na svatbě nejvíce slušelo a co skrývá Meghan Markle pod kabátem? To a mnohem více se dozvíte v galerii.