Pro děti

Herečka nemá při výběru rolí vždy šťastnou ruku, ale volba manžela jí vyšla na výbornou. William H. Macy stojí po jejím boku už od roku 1997 a jejich manželství patří k nejstabilnějším v Hollywoodu. Neohrozil ho ani skandál s úplatky. Dozajista o úmyslech své ženy věděl. Dcery Sofie a Georgie mají díky slavným rodičům cestičku na vrchol ušlapanou, ale Felicity se rozhodla usnadnit jim přijímačky na univerzitu. Vybrala ty nejprestižnější a nezdráhala se nabídnout tučný úplatek, který by zakryl drobné machinace s pořadím přijatých uchazečů.

Do skandálu je zapleteno na 50 rodičů včetně herečky Lori Loughlin známé ze sitcomu Plný dům. Dali dohromady částku přes půl miliardy korun. Felicity ze své kapsy vytáhla "jen" třista tisíc dolarů a patří k těm skromnějším. Maskovala ho za charitativní příspěvek. V její prospěch hraje to, že svůj přešlap přiznává.

"Jsem si nyní jako matka vědoma, že láska musí jít rukou v ruce s pravdou a že láska na úkor pravdy není opravdová láska... Zasloužím si jakýkoliv trest, který mi dáte."

Soudkyni sice neobměkčila, ale i tak dostala jen výstražný trest. Za mřížemi strávila třináct dní ve vězeňském overalu, s obyčejným kartáčkem na zuby a jednou rolí toaletního papíru. K tomu musí odpracovat 250 hodin veřejně prospěšných prací a zaplatit kauci ve výši třiceti tisíc dolarů. Přes díru v rozpočtu a poskvrnku na dobré pověsti se Felicity zřejmě přenese, ale vztahy s dcerou bude napravovat ještě dlouho. Ta se totiž nechala slyšet, jak moc ji matka zranila, když se snažila o manipulaci s výsledky za jejími zády a nevěřila v to, že by se na univerzitu mohla dostat vlastními silami.

V létě čeká soud strůjce celé sítě podvodů Williama Singera. Bral úplatky, pral špinavé peníze, vydíral a bránil spravedlivému procesu. Za to mu hrozí až neuvěřitelných 65 let vězení. Pro devětapadesátiletého trenéra je to konečná.

Mizíme...

Nedávno se na realitním trhu objevil dům v Los Angeles, který vlastní právě Felicity s manželem. Luxusní sídlo působí díky světlým barvám svěžím dojmem a k mání je za lidových šestnáct a půl tisíce dolarů měsíčně. Nájem je pro ně výhodnější. Dobré adresy se vzdávat nechtějí, ale nestojí o pozornost a bydlení v centru, kdy by byli po skandálu na mušce. V galerii můžete nahlédnout do domu, kde zoufalá manželka vařila podvody.