Jiný život

Pár dní před jejím odjezdem do Milána, kde získala svou první větší nabídku, přišel její otec domů značně opilý a nezdráhal se zamířit na svou dceru a ženu nabitou zbraní. Nebyl čas na váhání. Matka Charlize popadla pistoli a svého muže bez výčitek zastřelila. V tu chvíli se mladé dívce zastesklo po rutině na venkově, změnilo se úplně všechno. Otec byl pryč, ale své matce to nikdy nevyčetla. Nakonec jí nechala na bedrech celou farmu a odjela do Kalifornie za kariérou herečky. Na úspěch ale čekala věky, a když si šla do banky vyzvednout svůj poslední šek, úředník odmítl jeho proplacení. Strach, že skončí na ulici, ji rozčílil. Ztropila hysterickou scénu a chtěla odejít středem. Zastavil ji ale neznámý muž, který čekal přímo za ní. Byl fascinován jejím spontánním výstupem a nabídl jí podporu v začátcích. Vyhledávač talentů John Crosby objevil Charlize Theron ve frontě v bance a rozjel kariéru jedné z nejúspěšnějších hereček, která září už 25 let.

Ti muži ...

Charlize Theron je nesmírně půvabná a talentovaná. Pro muže přímo omamná kombinace. A seznam těch, které si pustila k tělu, je skutečně dlouhý. Zpěvák Stephan Jenkins, herec George Clooney (58), Stuart Towsed a Sean Penn (59). Kdyby poslední jmenovaný věděl, že instituce manželství je jí proti srsti, neutrácel by v roce 2014 balík za zásnubní prsten. Herečka totiž žádá stejná práva pro smíšené páry i homosexuály. Až budou mít její menšinoví přátelé stejné možnosti jako ona, bude o sňatku uvažovat.

Stejně kontroverzní názor má i na mateřství. Možná je pro ni adopce pohodlnější, možná si nechtěla jako jiné celebrity "ničit" tělo těhotenstvím. K dnešku adoptovala dvě děti a lví podíl na výběru jejich domoviny měla rodná země Charlize. Tou je Jihoafrická republika. Zřejmě si herečka vzpomněla na své útrpné dětství.

Změna k lepšímu

Roky nosila vlasy po lopatky a nikdo si nedokázal představit, že by to někdy mohlo být jinak. Minulý rok ale šokovala tmavě hnědým přelivem a mikádem. Fanoušci herečku sotva poznali. Teď už je zase blond, ale pro změnu nosí rošťácký sestřih na kluka. Jako by se změnou účesu nabrala nový dech a změnila stylistu. Prvoplánové modely vyměnila za luxus a nadčasovost. Spolupracuje s módním domem Dior a našla zálibu ve flitrech, bytelné kůži a rafinovaných průstřizích. Nezbývá než smeknout!