To jsem já!

Respektujte svoje tělo. Jednoduchá rada, která vyřeší všechny problémy. Boubelka nebude vypadat vkusně v minišatech, které odhalí celulitidu do půlky stehen a šatech bez rukávů, co odhalí povolené paže.

Materiál

Levný úplet nebo viskóza, kterou byste mohli použít spíš jako včelařskou roušku, vám udělá medvědí službu a upozorní na nedostatky. Obtáhne křivky a zdůrazní každou nerovnost na těle. Vybírejte látky s vysokou gramáží, příjemné na omak a luxusní na pohled. Ani cena ale není zárukou úspěchu. Satén je sice efektní, ale šaty na tělo jsou skutečně jen pro vyvolené.

Střih

Budete-li se celý večer ošívat, stahovat spodní lem šatů dolů a hrbit záda, aby se v ramenou nekrčily, budete jen pro smích. Volte takový střih, který vám dovolí tančit, sedět i postávat na baru, nebude vás omezovat a bude co nejvěrněji kopírovat vaše křivky. Nejde jen o dobrý dojem, ale i pohodlí.

Detail

V jednoduchosti je krása. A u plesových šatů to platí dvojnásob. Zvolte jednoduchý střih i materiál a doplňte ho něčím lehce extravagantním. Dejte šanci průstřihům na ramenou, nesmrtelnému zavinování, tříčtvrtečním rukávům se zdobením nebo oživte starou brož z rodinného dědictví.

Grammy

Předávání hudebních cen se jako každý rok neslo v duchu extravagance a nezkrotné touhy šokovat. K vidění byly obličejové roušky a neonové kostýmy, záplava tylu i šaty z perel. Velká část pozornosti se ale upnula na dámy, které nemají míry modelek, ale za své tělo se nestydí a nebojí se ho vystavit hrdě na odiv. Extrém předvedla zpěvačka Lizzo, která vynesla dva modely. Za první sklidila chválu, za druhý posměch.

Na přehlídku těch, které daly svým dietami posedlým kolegyním lekci, nahlédněte do galerie.