Dominika Gottová navštívila na konci minulého týdne lékaře v doprovodu svého kamaráda a ctitele Petra Veselého, který následně poskytl Expresu exkluzivní informace o stavu nejstarší dcery Karla Gotta.

„Obvodní lékař zjistil, že se Dominika nachází ve vážném zdravotním stavu. Řekl mi, abych ji okamžitě odvezl na Bulovku. Vidím to špatně, věděl jsem, že přijdou zdravotní problémy. Měl jsem o ni celou dobu strach a teď se to potvrdilo. Je to špatné, její stav je vážný, je v ohrožení života,“ tvrdil Dominičin nápadník.

Pak se ale Gottová ozvala s tím, že vše, co Veselý řekl o jejím stavu, jsou lži a chování kamaráda je pro ni velikým zklamáním. Z nemocnice přitom odcházela se svým ctitelem ruku v ruce a nechyběly ani polibky přes roušky.

„Jsem naprosto v šoku, jak si někdo, bez mého vědomí, dovolí komentovat veřejně mé zdraví! Nejsem hospitalizovaná a ani jsem být neměla. A nejsem ve vážném stavu! Na vyšetření do nemocnice mě poslal můj lékař, protože mi několik dní nebylo dobře kvůli lékům, které beru na vysoký tlak. Kapačku jsem dostala proto, že jsem několik dní kvůli nevolnostem nejedla. Více se ke svému zdravotnímu stavu vyjadřovat nechci. Velice mě mrzí, že toto naopak udělal člověk, který bez mého svolení o mém stavu veřejně mluvil, a ještě vše zdramatizoval. Jsem tímto člověkem, který absolutně nectí lékařské tajemství, velice zklamaná,“ napsala Dominika Gottová v tiskové zprávě pro výše zmíněný web.

Přitom nemocnici opustila dcera Karla Gotta právě v doprovodu Veselého a nevypadalo to, že by spolu měli nějaké spory.

V druhé části svého vyjádření se Gottová opřela do své nevlastní matky Ivany Gottové i ostatních členů rodiny. Obvinila je, že nedostatečně pečují o otcův odkaz!

„Ráda bych, aby se na tatínka vzpomínalo pravidelně a aby se má rodina stavěla čelem k projektům a akcím, které se ho týkají. Od podzimního oznámení Pražského hradu, že in memoriam obdržel od pana prezidenta nejvyšší státní vyznamenání, jsem to byla pouze já, kdo panu prezidentovi za tatínka veřejně poděkoval. Má rodina mlčí, stejně tak ve chvílích, kdy je tatínek veřejně napadán. Nerozumím tomu a ráda bych, aby bylo o tatínkův odkaz lépe pečováno,“ píše Dominika Gottová ve svém vyjádření pro Expres.

Přitom jediným, kdo zatím vytahuje různé kostlivce ze skříně Karla Gotta, je právě jeho nejstarší dcera. Ve své knize například tvrdí, že měl její otec nemanželského syna a další nepodložené pikantnosti.

Gottová navíc plánuje další knihu, už na ní prý dokonce začala pracovat.

„Věnuji se přípravě nové knihy o mé rodině a dalším projektům, které souvisí s odkazem mého tatínka. Pevně věřím, že letošní rok dovolí, aby se mohlo konat několik vzpomínkových akcí na něj,“ napsala Dominika Gottová ve své tiskové zprávě.

Tento rok nás tedy nejspíš čeká další dílo plné nečekaných tajemství rodiny Gottových. Necháme se překvapit, s čím slavíkova prvorozená dcera přijde tentokrát...