Kurt Russell a Goldie Hawn

Dvě hollywoodské legendy se daly dohromady už v roce 1983. Rozvod i divoká léta měli oba za sebou a nyní patří k nejstabilnějším párům. Snad díky negativním zkušenostem s manželstvím nemají potřebu svazovat se pravidly, ale staví jen na důvěře a vzájemném respektu.

Oprah Winfrey a Stedman Graham

Bok po boku se ukazují už od roku 1986, ale manželství k životu nepotřebují. O 6 let později došlo k zásnubám a očekávala se bujará oslava lásky, ale ke svatbě doposud nedošlo. Oba mají úspěšnou kariéru, peníze, vliv a jeden druhého. Oprah se po děsivých zážitcích z dětství do mateřství nehnala a svůj elán vložila do osvěty a pomoci druhým.

Shakira a Gerard Piqué

Desetiletý věkový rozdíl mezi kolumbijskou zpěvačkou a fotbalistou za FC Barcelona jim nepřekáží. Vychovávají spolu dva syny a do svatby se neženou.

Tyto hvězdy jsou známé tím, že se poměrně bez problémů obejdou dlouhodobě bez partnera:

Charlize Theron

I tato kráska doposud muži nepodlehla. Když ji v roce 2014 požádal hollywoodský svůdník Sean Penn o ruku, v dálce se rozezněly svatební zvony. Zásnuby ale zrušila a naplno se věnuje herectví a dvěma adoptovaným dětem.

Diane Keaton

Slavná herečka trousí jen drobky svého soukromí, ze kterých si těžko poskládáme skutečnost. Sama prohlásila, že je lepší zamilovat se ve filmu než v reálném životě. A tak se po jejím boku neobjevuje žádný muž, jen dvě adoptované děti.

Jim Carrey

Komik, jehož humor nesedne každému, agitátor za životní prostředí a úctu k přírodě byl ženatý dvakrát. Poslední nemilá zkušenost, kdy randil s ženou z Irska a spřádal plány pro třetí svatbu, mu otevřela oči. Už nikdy více. Bez dětí a bez partnerky.