S manželem a synem je Sylva zapálenou lovkyní kešek (poz. red. Geo cacching). "Díky kešulkám jsme se podívali na spoustu zajímavých míst, zažili neobvyklé situace a naučili se třeba lézt na stromy s pomocí horolezecké sady," říká vystudovaná ekonomka, která má zmíněných trofejí na kontě už přes šest tisíc.

Pro péči o vzhled ale Sylva zdaleka tak nadšená není. "Umím hezky doladit byt, ale v tom, jaký náhrdelník se hodí k šatům, které mám na sobě, tápu," přiznává. Obléká se tedy spíš střídmě a prakticky, s make-upem to nepřehání. Co jí asi poradí náš tým expertů na styl a krásu?

Přečtěte si také, jak cvičitelku Verču nepoznal vlastní tatínek nebo jak se Katka proměnila z blondýnky na zrzku.

Jak se s proměnou vypořádá tým našich expertů?

Kadeřnický expert: Kristina Odermattová - KLIER

Volba účesu a postup: Sylva má krásné vlnité vlasy, které jsem jen podtrhla střihem a dodala lesk modním odstínem. Vzhledem k tomu, že kadeře mají tendenci k vysoušení a krepatění, doporučuji pravidelnou péči s pomocí kvalitních balzámů, masek či olejů.

Expert na make-up: Petra Bursíková

Volba líčení a postup: Líčení jsem zvolila v jarním stylu, tedy lehčí, spíše přirozené. Pod make-upem je použita podkladová báze, která pomůže k vytvoření bezchybného vzhledu pleti. Na oči jsem aplikovala kouřové líčení v přírodních tónech hnědé.
Jako závěrečnou tečku jsem přidala rozjasňující minerální pudr a na rty pak výživný balzám, rtěnku a lesk.

Expert na stylling: Kateřina

Volba oblečení: Pro Sylvu jsem vybrala jednoduchou béžovou tuniku, která se hodí do práce i pro volný čas. Výrazným prvkem vzhledu jsou péřové doplňky v tyrkysové barvě. Sylva je atraktivní a poměrně vysoká žena, jíž právě styl s etno prvky skvěle sedne.

5 otázek pro Sylvu

1. Proč jsem se do proměny na Kafe.cz přihlásila:

Do proměny jsem se přihlásila proto, že jsem si přála nějakou změnu a radu od profesionálů ohledně střihu, barvy vlasů a líčení.

2. Jak jsem se před proměnou cítila:

Před proměnou jsem se cítila nadšená a natěšená na to, že o mne nějaký čas bude někdo pečovat, takže jsem se moc těšila a celou proměnu jsem si maximálně užila :-)

3. Čím mě proměna obohatila, inspirovala:

Proměna mne obohatila především o vědomí toho, že opravdu každá žena může být pěkná, když ví, jak na to a má na to dostatek času. Navíc jsem se poučila i o tom, že i výrazněji nalíčené oči mohou vypadat pěkně se rtěnkou, kterou jsem nikdy moc nenosila.

4. Jak jsem s výsledkem proměny spokojená:

S výsledkem jsem byla maximálně spokojená, myslím, že všichni odvedli svou práci výborně.

5. Co na to, jak po proměně vypadám, říkali kolegové, partner a ostatní?

V podstatě mne ani nepoznali a hodnocení bylo tak kladné, až mne to samotnou překvapilo.

Další proměnu najdete na www.kafe.cz příští pátek.

Za spolupráci děkujeme kadeřnictví KLIER pod vedením paní Markéty Brockové a profesionální vizážistce a odbornici na péči o pleť Petře Bursíkové.