Veronika je mladá akční dáma s novou láskou a spoustou energie. Pravdou ale je, že její vizáž odpovídá spíš vzhledu středoškolačky a tou ona už pár let není. Slušela by jí kapka elegance, dívčí půvab tedy zkusí náš tým expertů vyměnit za ženskost.

"Jako instruktorka pohybových lekcí nejčastěji chodím v teplákách a pohodlném tričku, se svázanými vlasy v culíku a nenalíčená," souhlasně přikyvuje Verča a říká, že se změny už nemůže dočkat. Ještě víc se pak prý těší na reakce svého okolí.

Přečtěte si také, jak Šárka nechala vlasy v Praze nebo jak jsme proměnili Irenu z blondýnky na brunetku.

Jak se s proměnou vypořádá tým našich expertů?

Kadeřnický expert: Markéta Brocková - KLIER

Volba účesu a postup: Slečna souhlasila s mým návrhem, kterým byla ofina a samozřejmě i nová barva. Tu jsem zvolila v červeném odstínu, jenž krásně projasnil pleť a zvýraznil oči. Vlasy dostaly nový střih, účes je nyní kratší, vzdušnější, nicméně stále je možné sepnutí do gumičky.

Expert na make-up: Katka Pechová

Volba líčení a postup: U Verunky jsem vzhledem k typu obličeje, novým vláskům a ofině zvýraznila obočí a dovolila si výraznější ličení oči a jemnější rty.

Expert na stylling: Kateřina

Volba oblečení: Proměny fotíme venku, takže outfit jsem pro Veroniku vybrala čistě zimní. Základem je pohodlný a zároveň i elegantní šedý kabát s kožešinkou okolo krku. Jako doplňky posloužil set šály a rukavic, tečkou na konec je originální jelení brož.

5 otázek pro Verču

1. Proč jsem se do proměny na Kafe.cz přihlásila:

Již delší dobu jsem si přála změnu, jen jsem se ji bála zrealizovat. Až jsem si jednoho dne řekla, že to prostě zkusím :-)

2. Jak jsem se před proměnou cítila:

Byla jsem plna očekávání a zvědavosti, jak budu po proměně vypadat.

3. Čím mě proměna obohatila, inspirovala:

Proměna mi ukázala, že se nemám bát změn. Ať už změn image, stylu oblékání, ale i například životních změn. Každá změna je výzvou a ukazuje nám nové možnosti :-)

4. Jak jsem s výsledkem proměny spokojená:

S výsledkem jsem velmi spokojená. Účes je krásný a zároveň není složité jej udržovat.

5. Co na to, jak po proměně vypadám, říkali kolegové, partner a ostatní?

Všichni byli velmi překvapení, někteří mne ani nepoznali. Můj vlastní tatínek mne dokonce před domem zdravil: „Dobrý den“ :-)

Další proměnu najdete na www.kafe.cz příští pátek.

Za spolupráci děkujeme kadeřnictví KLIER pod vedením paní Markéty Brockové a profesionální vizážistce Katce Pechové, která se specializuje na foto make-up a svatební líčení.