Královna

Herecká legenda Jane Fonda (82) překvapila svým mladistvým vzhledem. Plastiky, které beze studu přiznává, jsou dělané s citem. Vypadá o čtvrtstoletí mladší, ale ne nepatřičně nebo směšně. K tomu si udržuje štíhlou postavu a nebojí se odvážných modelů. To ukázala i na předávání Oscarů. Zvolila tělové šaty se zdobením z rudých flitrů. Nejvíce pozornosti ale vzbudily její vlasy. Po melírech ani památky. Herečka v pokročilém věku konečně přiznala šediny a nutno dodat, že vypadala skvěle a byla skutečnou královnou červeného koberce.

Plusové body si může připsat i Scarlett Johansson (35) v šatech od Oscara de la Renty a Sigourney Weaver (70), která vsadila na výraznou zelenou a nahé líčení.

Pořád dokola

Renée Zellweger vypadá na svůj věk skvěle a s Laurou Dern (53) patří mezi nejpohlednější padesátnice současnosti. Odpustíte-li jí pár necitlivých zásahů plastického chirurga, od role Bridget Jones na sobě hodně zapracovala. Jen škoda, že drží zbytečné diety a ztrácí se před očima stejně jako její herecká kolegyně Nicole Kidman (52). Na štíhlou postavu, kterou si může dovolit modelka Emily Ratajkowski (28) nebo Elsa Hosk (31), upozorňuje upnutými modely a dává na odiv kostnaté ruce a žilnatý krk. Bílé šaty s asymetrickým střihem jí slušely, ale pro příště by to chtělo změnu. Renée nepatří do stejné kategorie jako Jennifer Aniston (51), která nosí stále to samé.

Zklamání večera

Módní propadák na červeném koberci je na vyhazov stylisty. Šaty Laury Dern (53) se skutečně nepovedly. Na první pohled nejsou prohřešky znát, ale při bližším prozkoumání je to jeden velký přešlap. Krémový odstín při špatném světle házel odlesky světle růžové a korálkové střapce připomínající stínítka ze sedmdesátých let působily nepatřičně. Tuhý materiál chlapecké postavě nesvědčil a účes je vhodný pro studentku střední školy. Zlatou sošku za vedlejší roli si ale nadělila k 53. narozeninám, a tak ji módní kritika moc netrápí.

Na další modely se podívejte do bohaté galerie.