Ahoj všem. Vy mě sice ještě neznáte, ale já mám pocit, že už jsem poznala všechny chlapy v okolí. Poslední dva roky totiž nedělám nic jinýho, než že se seznamuju přes internet. Jmenuju se Lada a je mi dvacet pryč. No vlastně – abych byla upřímná – už mi táhne na pětatřicet. Ale to nikomu neříkám, protože to bych se neseznámila vůbec. Po tom, co mi jeden kluk, kterýmu jsem naivně prozradila, kolik mi vlastně je, řekl, že si mám hledat partnera v domově důchodců, je mi pro všechny dvacet pryč a hotovo.

„Buď je ženatej, anebo úchyl…“

Bydlím v poměrně velkým městě, ale kde, vám neřeknu. Co kdybyste se se mnou chtěli seznámit a já už třeba náhodou byla zadaná. No, i když to se asi nestane. Přes internet se seznamuju už dva roky, a stejně jsem pořád sama. Mám totiž pocit, že mezi těmi po lásce prahnoucími zoufalci nikdo normální není. Buď je ženatej a chce si jen povyrazit, anebo je to úchyl. Nebo mám prostě smůlu a narážím jen na tyhle dva týpky. Ženatej, úchyl, ženatej, úchyl a jednou, a to byla jediná výjimka, jsem potkala dokonce ženatýho úchyla v jednom.

„Do herečky z Hollywoodu mám daleko.“

Ale ještě než vám povím, co jsem všechno zažila, měli byste o mně něco vědět. Nikdy jsem nebyla žádná modelka a do herečky z Hollywoodu mám hodně daleko. Nejsem ale ani úplná ošklivka. Prostě průměrná holka, která má pár kilo navíc, je menší a nosí brýle. Teda podle nálady. Když je nemůžu najít – což se mi stává často – jdu bez nich, ale pak je mi jedno, jestli potkám Copperfielda anebo Frantu Vobžeru. Bez brýlí totiž pořádně nevidím. Ale na rande jsem je nikdy nezapomněla, to teda ne. Musela jsem si ty týpky, co jsem s nima naivně chtěla žít a založit rodinu, pořádně prohlídnout.

„Přirovnala bych se k Bridget Jonsový.“

Tak trochu bych se přirovnala k Bridget Jonsový. Znáte ten film, ne? Taky to nebyla žádná krasavice, nenosila velikost XS a líbili se jí krásní chlapi. To mě taky, jen je problém v tom, že málokdy takovýho potkám. On totiž internet snese všechno, a tak kolikrát dostanu od někoho fotku, jsem natěšená, že jsem konečně potkala českýho Antonia Banderase, a pak zjistím, že to byl fakt Banderas – ale jen na tý fotce. Ten týpek, co jsem se s ním sešla, si ho totiž stáhl z netu. No vždyť to říkám – úchyl.

„Sex jen na jednu noc. Buď už nechce on, nebo já.“

Jak už jsem vám řekla – seznamuju se takhle dva roky, a tak vím, že si přes net každej jenom vymejšlí. Když vám napíše mail, tak máte pocit, že jste potkala Pana Božskýho, jako Carrie v Sexu ve městě – to je mimochodem můj oblíbenej seriál. No to víte, my holky třicátnice musíme držet spolu. Akorát jim závidím jedno – na rozdíl ode mě mají víc sexu. Já si teda taky občas užiju, s nějakým tím internetovým objevem, ale skoro vždycky je to na jednu noc. Buď už nechce on, anebo já. Vždycky se prostě někdo najde.

„Jsem děsná stydlivka. Tak to zkouším přes net!“

Říkáte si, proč se neseznámím normálně? Protože nemám kdy a kde. Celej den trčím v práci, kde jsme vesměs samý ženský. A na holky teda já opravdu nejsem, to si o mně nemyslete. Jinak moc nikam nechodím, jen z práce domů. No, a když jedu domů busem, nikoho zajímavýho nepotkám. A i kdybych potkala, tak se s ním neseznáním – jsem totiž děsná stydlivka. A tak mě jednoho dne napadlo, že to zkusím přes net. O svých zážitcích vám povím zase příště, teď už musím běžet – mám totiž rande – akorát nevím, ze který z těch dvou kategorií ten můj novej objekt bude. Nebo že by to byla ona vzácná výjimka dva v jednom? Však já vám to pak povím, nebojte. Držte mi pěsti. Tak zatím ahojík.

Lada

Deník notorické seznamovačky na Kafe.cz

Také hledáte muže svého srdce a stále se vám to nedaří? Už jste vyzkoušela všechno možné i nemožné a pořád nic?

Po celé léto vám každé pondělí přineseme nový a vtipný článek od notorické seznamovačky Lady, která je na tom přesně jako vy. Při jejích příhodách se stoprocentně pobavíte a své problémy už třeba nebudete brát tak dramaticky. Nejste v tom přeci sama, ne?

Takže, přejeme vám příjemné pondělky na www.kafe.cz a hodně zdaru v lásce.

Mohlo by vás také zajímat: Zajímaví muži: Víme, kde se vyskytují