Ahojky. Před chvílí jsem se vrátila z jednoho rande a mám dojem, že se ze mě brzo stane alkoholička. Teda ne, že by mě někdo tak hostil, ale proto, že to, co potkávám, se prostě nedá přežít ve střízlivým stavu.

Přečtěte si také předchozí část z deníku: Díl V. - Chlapi jsou jen na prachy!

Připadám si jak mucholapka

Tak třeba teď. Byla jsem si téměř jistá, že to tentokrát klapne. Psal mi tak nádherný maily, že to přece musí být citlivej člověk, a ne další adept do mých dvou skupin – úchyl a ženáč. Jenže omyl! Kolikrát si připadám jako mucholapka. Jenže nelapám mouchy, ale tyhle dva speciální živočišný druhy. Já tyhle týpky prostě přitahuju.

Ráj je manželství, nebo ne?

Tenhle chlápek mi napsal, že se mnou chce vstoupit do ráje. No nedojalo by vás to? Mě teda jo. Ještě mě neviděl, a už si mě chce vzít, myslela jsem si. Čemu jinýmu může říkat ráj, než manželství, no ne? Tak já nadšená, že konečně potkám budoucího ženicha, jsem letěla na rande, až se mi zapařily brejle.

Ne, rájem byla postel – a tantra

Jenže to zas bylo jinak. Nevím, proč svý posteli říká »ráj«, ale přesně tam mě chtěl dostat. Před tím mi hodinu vyprávěl, že miluje tantrickej sex a vydržel by osm hodin v tahu. No sice představa by to nebyla špatná, ale rozhodně ne s ním. Napsal mi totiž, že vypadá jako herec Louis. A mě pitomou naivku hned napadl Louis Garrel, můj francouzskej miláček filmovýho plátna. Jenže jsem se spletla. Louise myslel, ale de Funése. A ještě je všemu šmrnclým s Danny DeVitem a Paolo Villagem.

Osmihodinový sex s upoceným slizoněm

Na rozdíl od nich nebyl ani vtipnej, a zjevně ani bohatej. Byl akorát slizkej, upocenej a plešatej. Když se na mě vytasil s tím svým rájem a tantrou, tak jsem chvíli poslouchala s otevřenou pusou a pak mu řekla, že s ním jedině přes mou mrtvolu. Chápete, že jsem musela rychle zdrhat, protože jsem měla strach, aby z tašky ještě nevytáhl sekáček. Ještě doma jsem se při představě osmihodinovýho sexu s tím upoceným slizoněm skoro celá osypala. No a jak už jsem psala – ve střízlivým stavu se to nedalo zvládnout, a tak jsem si otevřela lahvinku.

Chtěla jsem tantru, přijel s Tatrou

Já mám vůbec s tantrou bohatý zkušenosti. Teda teoreticky. Prakticky jsem to nikdy nezažila, to zas ne. Ale teorie, to je moje silná stránka. Taky když pořád surfuju na netu, narážím na různý témata. Ale to jsem odbočila. Třeba jeden chlapík, co jsem si s ním dopisovala, tvrdil, že miluje svou Tatru. No já měla zase zamlžený brýle, a tak jsem četla samozřejmě »tantru«. A protože o tantrickým sexu jsem četla hodně, byla jsem spokojená – aspoň si užiju! Vůbec jsem nechápala, proč chce mít sraz na parkovišti, když jsem mu napsala, že o tu jeho tantru stojím. On byl celej nadšenej, a že s ní dorazí. Čekala jsem, co se bude dít – a on přijel náklaďákem. Tatrou. To je prý ta jeho láska. V tu chvíli mně došlo, že o tantře v životě neušel, a měla jsem zase po ptákách. A to doslova.

Koukám, že jsem se nějak rozpovídala. Dneska už budu končit, musím si vyleštit brýle, abych příště pořádně viděla. A taky mám hlad. Kašlu na štíhlou linii, i když je večer, jdu vyjídat ledničku. Mimochodem – ty příhody s jedlíkama vám někdy povím. Tak se mějte a nehubněte. Jen se budete nervovat. Ahojík.

Vaše Lada

Deník notorické seznamovačky na Kafe.cz

Také hledáte muže svého srdce a stále se vám to nedaří? Už jste vyzkoušela všechno možné i nemožné a pořád nic?

Po celé léto vám každé pondělí přineseme nový a vtipný článek od notorické seznamovačky Lady, která je na tom přesně jako vy. Při jejích příhodách se stoprocentně pobavíte a své problémy s muži už třeba nebudete brát tak dramaticky. Nejste v tom přeci sama, ne?

Takže, přejeme vám příjemné pondělky na www.kafe.cz a hodně zdaru v lásce.

Mohlo by vás také zajímat: Osm mýtů o single ženách