Ahojky. Tak jsem zase zpět. Dneska se mnou velká zábava nebude, protože jsem pěkně naštvaná. Během svýho dalšího internetovýho seznamování jsem totiž zjistila jednu věc. Kromě toho, že se chlapi dělí na úchyly a ženáče, jsou skoro všichni hrozně na prachy.

Přečtěte si také předchozí část z deníku: Díl IV. - Sci-fi chlapi

Randění mě vyšlo draho

Asi jsem hloupá naivka, ale vždycky jsem si myslela, že na rande platí chlap za ženskou. Zvlášť, když ji chce dostat – a už je jedno, jestli do chomoutu, nebo do postele. Ale je to jinak, a tak mě to moje neustálý randění vyjde pěkně draho. Za poslední tři rande se mi třikrát stalo, že jsem musela cvaknout já za chlapa. Dva zdrhli a jeden si náhodou zapomněl doma peněženku. Prý mi to příště dá. To je sice super, až na to, že mi pak poslal zprávu, že už žádný příště nebude. Takže jsem opět bez chlapa a bez peněz.

Chlapi myslí peněženkou

To ale není zdaleka všechno, co mě za posledních pár dní dokázalo vytočit. Mám totiž pocit, že spousta chlapů vůbec nemyslí hlavou. Ale ne, nemyslí ani tím, co vás právě napadlo. Myslí totiž peněženkou. Tak třeba – odpověděla jsem na jeden inzerát a chlap mi napsal srdceryvnej mail, že se chce sejít, ale chudák nemá kredit na mobil a nemůže mi poslat ani SMSku. A já stará naivka jsem se u toho rozbrečela a poslala mu na mobil rovnou pětistovku. Hádejte, co jsem za to dostala. Jo, to co si myslíte. Nic. Ani mi nepoděkoval. A když jsem mu volala, típl mi telefon. Tak zase pětikilo v háji.

Bez chlapa a o deset litrů lehčí

Jenže já, místo toho, abych se poučila, jsem naletěla dalšímu. Napsal mi totiž, že jde chudák zrovna na operaci s očima, ale nemá na to celou částku. A že když tam nepůjde, oslepne a nebude na mě vidět. No sice nejsem žádná modelka, ale aby vůbec neviděl, jak vypadám, to je blbý. Tak jsem mu půjčila deset tisíc. Moc mi děkoval a šel na tu operaci. Asi ji ale nepřežil, protože už se nevozval a jeho číslo neexistuje. Tak jsem byla opět bez chlapa a lehčí o deset litříků.

Nejsem charita! Nebo jo?

A tak jsem si řekla: „Dost!“ Už nikomu nic nedám, přece nejsem nějaká charita, no ne? Jenže pak jsem se potkala s dalším. Vykládal, jak bydlí se svou matkou a stará se o ni, protože už je skoro nemohoucí. Ukazoval mi fotky a brečel, že maminka potřebuje ňáký drahý léky a on na ně nemá. Tak jsem neměla nic lepšího na práci, než mu zas půjčit. Tentokrát jenom dvě tisícovky. Chtěl pět, ale neměla jsem. Zas mi děkoval, a že mi to příště vrátí. Nepřipomíná vám to něco? Bingo! Žádný příště nebylo. Napsal, že jede s matkou do lázní. No a už je tam asi půl roku, protože se nevozval.

Výsledek: minus šest chlapů a 13 269 Kč

No a tak moje rekapitulace jednoho měsíce randění je: minus šest chlapů a 13 269 Kč. Padly na to skoro všechny mý úspory a já se pak tloukla do hlavy. Za ty prachy už jsem mohla jet k moři a užít si tam s ňákým plavčíkem či domorodcem na pláži, ne? Jenže z toho mám celkem strach. Zatímco já jsem o pár litrů lehčí, kamarádka z Itálie přijela těžší. O jakýsi pohlavní nemoci, o kterejch jsem nikdy neslyšela. Prej jí to ani za ty dvě minuty i se svlíkáním nestálo. Tak jsem na tom vlastně nakonec líp.

Sama a bez prachů

Blíží se prázdniny a já jsem naštvaná. Sama a bez prachů. Ale stejně si nedám říct. Měla jsem týden pauzu, ale už mi to moje randění vyloženě chybí. A tak jsem se rozhodla, že na to zase vlítnu, rozvířím stojatý vody a začnu lovit. To by přece bylo, abych mezi tím hejnem sumců nevytáhla zlatou rybku. Ale o mým letním lovu vám povím až příště. Teď jsem si otevřela červený vínko a jdu hledat na netu.
Tak se mějte suprově a myslete na mě.

Ahojík.

Lada

Deník notorické seznamovačky na Kafe.cz

Také hledáte muže svého srdce a stále se vám to nedaří? Už jste vyzkoušela všechno možné i nemožné a pořád nic?

Po celé léto vám každé pondělí přineseme nový a vtipný článek od notorické seznamovačky Lady, která je na tom přesně jako vy. Při jejích příhodách se stoprocentně pobavíte a své problémy s muži už třeba nebudete brát tak dramaticky. Nejste v tom přeci sama, ne?

Takže, přejeme vám příjemné pondělky na www.kafe.cz a hodně zdaru v lásce.

Mohlo by vás také zajímat: 7 kroků, jak už nebýt single