Když se Adam a Jay seznámili v kanceláři, ani jeden z nich nečekal, jak se jejich vztah vyvine a že se z nich stanou otcové čtyř krásných dětí. Osud tomu ale chtěl, že se do sebe po pár týdnech zbláznili. O půl roku později spolu už bydleli a za další dva roky se vzali. Pohádková svatba ale měla ještě další happyend a to rovnou čtyři.

Jessie, dluholetá kamarádka Adama, se nesobecky rozhodla mužům odnosit jejich první dítě. Trojice podstoupila umělé oplodnění a 7. ledna 2017 se narodil zdravý chlapeček, kterého pojmenovali Tristan. Ještě než skončil rok 2017, Adam se Jessie opatrně zeptal, zda by s nimi tuto náročnou cestu podstoupila znova a Jessie bez většího přemýšlení kývla. Jaké bylo překvapení všech zasvěcených, když lékařka při prvním ultrazvuku řekla: "Jsou tam tři!".

"Jaké to je mít doma čtyři děti? Nádherné! Ale samozřejmě i náročné. Nikdy se nevyspíte, nemáte chvilku soukromí ani klidu a vaše děti vyžadují stálou péči a pozornost. A když náhodou ne dítě, tak jeden z našich tří psů. Ale nevyměnil bych to nikdy za nic na světě," usmívá se šťastně Adam, když mluví o své rodině.

"Dítě jsem chtěl vždycky a nikdy mě nenapadlo, že by to mohlo být jinak. Mám tři mladší sourozence, takže velká rodina byla mým snem, co si pamatuju a uvědomění, že mě přitahují muži na tom nic nezměnilo. Když jsem poznal Adama a dali jsme se dohromady, bylo mi jasné, že právě on je mužem, se kterým rodinu založím. Ačkoli láska na první pohled to úplně nebyla," vzpomíná pro změnu Jay na začátky vztahu.

Oba muži se seznámili v práci. Adam pracoval jako šéf marketingového oddělní a Jay přišel jako posila týmu. Adam byl vůči němu zpočátku skeptický, protože Jayovo portfolio mu nepřišlo příliš zajímavé. Jay si zpočátku o Adamovi myslel, že je to arogantní člověk, který má pocit, že ví všechno nejlíp a vůbec se s ním nechtěl bavit nad rámec práce. Jak se poznávali čím dál více, ledy tály a když se jednou oba potkali na koncertě oblíbené kapely, přeskočila konečně jiskra. Žádost o ruku na sebe nenechala dlouho čekat a touha po dítěti se znásobila.

"Jess je moje nejlepší přítelkyně od základní školy. Byla první a jediná holka, kterou jsem kdy políbil a nelíbilo se mi to. Před dávnými lety jsme si plácli na to, že když v pětatřiceti nebude mít chlapa, budeme mít spolu dítě. Muže sice má, pětatřicet jí ještě nebylo a sama má doma dvě krásné holčičky, i přesto ale na moje přání myslela a když jsme se s Adamem vzali, jako svatební dar nám předala obálku a v ní bylo napsáno "DÍTĚ". Jess nás oba rozplakala před celým sálem. Pak jsme absolvovali mnoho náročných vyšetření a umělé oplodnění spermiemi a narodil se nám Tristan. Ani nedokážu říct, jak strašně šťastný jsem byl, když jsem poprvé viděl našeho malého chlapečka. Nemohl jsem uvěřit tomu, že se můj sen splnil a opravdu jsem se stal otcem. Myšlenka na druhé dítě přišla téměř okamžitě. Nechtěl jsem, aby byl Tris jedináček, a tak jsem opatrně poprosil Jessicu, jestli by to pro nás udělala ještě jednou a ona bez mrknutí oka řekla, že samozřejmě. Všechno se rozjelo nanovo a když nám paní doktorka na ultrazvuku řekla, že čekáme trojčata, málem to se mnou seklo. V první chvíli mě asi napadlo něco jako, že budeme potřebovat větší byt a od té doby už jsem se jenom těšil. Nikdy v životě nedokážeme s manželem Jessie vrátit to, co pro nás udělala. Je to ta nejúžasnější přítelkyně na světě a nejnesobečtější člověk, jakého vůbec znám. Kdybych nebyl gay, vzal bych si jí a nosil ji na rukou." Jessie sama prohlásila, že vidět svého nejlepšího kamaráda šťastného je pro ní dostatečná odměna za její čin, se smíchem dodává, že pevně doufá, že dětí už mají dostatek a žádné další po ní Jay s Adamem chtít nebudou.