Svatební obřad proběhl v kapli svatého Jiří na hradě Windsor vzdáleném asi 30 kilometrů od Londýna a přihlíželo mu jen na místě téměř 100 000 lidí.

Harry přišel ve slavnostní uniformě, a na sociálních sítích se objevila prohlášení, že v současnosti je za fešáka rodiny považován právě Harry, že předčil svého staršího bratra Williama. Harry je zároveň podle výzkumů nejoblíbenějším členem královské britské rodiny.

Meghan zvolila velmi jednoduchou róbu, která měla dle tradice dlouhý rukáv, ale neměla vlečku. Tu ale bohatě zastoupil pětimetrový závoj. Co se vlasů týče, Meghan přesně ve svém duchu zvolila účes, který nebyl stoprocentní, sem tam vykukoval nespoutaný pramen vlasů. Jejím nejoblíbenějším účesem je totiž právě ledabyle zamotaný nízko posazený drdol.

Svatební dort byl navržen cukrářkou s českými předky Claire Ptak. Ta při výrobě životní zakázky kromě jiného použila bezinkový sirup stáčený z bezinek, které pěstuje královna Alžběta. Korpus je originál vytvořen přímo pro Meghan a Harryho.

Uvádí se, že během dne a následných večerních hostin vypijí hosté 16 tisíc skleniček šampaňského a sní 28 tisíc jednohubek.