Tisk pozvánek

Pozvánky na královskou svatbu musí být speciální. Ty Harryho a Meghan vznikly v rodinné dílně Barnard and Westwood v Londýně.

Pamětní mince

Na počest budoucích novomanželů se také razí speciální pamětní mince. Zlatá se nyní prodává za dva tisíce liber, což je asi šedesát tisíc korun. Jedná se o minci z 22 karátového zlata a bylo vyraženou pouhých 850 kusů.

Upomínkové předměty

Keramická dílna v britském Stoke jede naplno a chrlí svatební keramiku Meghan & Harry. Upomínkové předměty všeho typu jdou na dračku, skupují je nejen místní ale také turisté. Ty opravdu bizardní si můžete prohlédnout v galerii.

Manévry technických služeb kvůli královské svatbě

Do svatby zbývá už jen pár dní, je tedy potřeba, aby vše bylo v perfektním pořádku bez jediného viditelného neduhu. Čistí se veškeré veřejné osvětlení, opravují se fasády domů, leští se výlohy obchodů, na chodnících nesmí být jediné smítko.

Šaty

V galerii si můžete prohlédnout první návrh svatebních šatů značky Inbal Dror. Jak ale nakonec budou vypadat, se všichni dozvíme až v den svatby.

Místo svatby

Své ANO si prince a jeho vyvolená řeknou v kostele sv. Jiří ve Windsoru. V galerii si můžete prohlédnout jeho překrásný interiér.

Líbánky

Budoucí novomanželé zřejmě stráví své líbánky v Namibii a to konkrétně v luxusním Hoanib Valley Camp.

Líbí se vám Kafe.cz? Čtete rádi naše články? Přidejte se k nám i na Facebooku!