Byly časy, kdy herci Katie Holmes a Tom Cruise tvořili jeden z nejoblíbenějších a nejznámějších párů Hollywoodu. Srdce fanoušků si už před lety dokázali získat tím, že na rozdíl od ostatních veřejně známých osobností neměli problém s tím, nechat je nahlédnout do svého soukromí. Koneckonců i svou dceru Suri ukázali krátce po jejím narození a jednali tak zcela proti nepsanému pravidlu slavných hvězd, podle kterého fotky svých ratolestí mnoho z nich neposkytuje.

Suri v tom uměla chodit. Doslova

Již odmalička tak Suri naháněli paparazzi, kterým malá dívenka bez problémů pózovala. Mnohdy na sobě měla oblečení od světových značek a neměla v útlém věku podle Blesku problémy ani s nošením vysokých podpatků. Možná právě proto si vysloužila nálepku nejrozmazlenějšího dítka Hollywoodu. Po rozvodu Katie a Toma, kdy dívenka zůstala v péči matky, se o ní ale už tolik nepsalo. Možná to bylo způsobeno i vývojem kariéry matky Katie, která postupem času upadala. O to větší pozdvižení pak vyvolávají aktuální fotografie Suri, která už rozhodně není tou sladkou holčičkou, jak si ji všichni pamatovali. Aby také ano. Mladá slečna totiž nyní oslavila 15. narozeniny.

Oslava ve velkém stylu

Snad každá patnáctiletá dívka si nejvíce užívá právě ten čas, který tráví společně se svými kamarádkami. A Suri není žádnou výjimkou. Společně s nimi se proto rozhodla oslavit své narozeniny v centru New Yorku, kde si mezi mrakodrapy pochutnávala na zmrzlině a fotila bláznivá selfíčka. V náručí pak třímala pugét květin, o kterých lze předpokládat, že je dostala od kamarádek darem.

Na narozeniny pochopitelně nezapomněla ani její maminka Katie. Ta své dceři popřála prostřednictvím sociálních sítí. „Veselé patnácté narozeniny, miláčku! Miluji tě! Nedokážu uvěřit tomu, že už ti je patnáct,“ napsala Katie na Instagramu. K příspěvku přidala několik společných fotografií s dcerou. Udivení Katie ovšem sdílejí i její fanoušci. Málokdo by totiž věřil, jak rychle čas plyne.