Od natáčení pořadu uběhlo už téměř půl roku. Jak na něj vzpomínáte?

Natáčení skončilo někdy v září a teď už na něj vzpomínám po pravdě dost s humorem a jenom pozitivně. V mnoha věcech mi otevřelo oči a posunulo mě dál.

Kdybyste dostala nabídku jít do nějaké další reality show, šla byste?

Záleží, co by to bylo… (smích) Ale na druhé straně, proč ne. Na kamery jsem si už docela zvykla, takže moje stydlivost by šla stranou.

Není tajemstvím, že už nejste s Františkem a ve vašem životě se objevil nový muž. Jak jste se poznali?

Jak už jsem několikrát zmiňovala, s Frantou jsme se rozešli jako přátelé. Poté jsem poznala Romana. Seznámili jsme se na Instragramu, v podstatě díky Svatbám. Kdybych nebyla v televizní reality show, tak ani nevím, zda bychom se někde potkali. Možná že ano, ale třeba později, anebo taky ne. Ale pravda je taková, že jsem teď opět čerstvě single. Ani s ním to nevyšlo.

S Františkem jste stále ještě v kontaktu, nebo už si každý žijete svůj život?

S Frantou jsme pouze kamarádi a občas si napíšeme, ale každý už si žije svůj život.

V pořadu jste nepatřila mezi divácky nejoblíbenější účastníky. Mrzelo vás, když jste o sobě četla různé negativní komentáře?

Samozřejmě mě to první dny dost překvapilo a i lehce urazilo, když jsem četla negativní a urážlivé komentáře. Ale zase ty pozitivní komentáře mě velice potěšily a pozitivně nabily.

Jak se vůbec vyrovnáváte s negativními věcmi? Berete si je hodně k srdci?

Negativní věci se snažím si nepřipouštět a neřešit je. Popravdě je mi jedno, kde se o mně co píše a říká. Směju se tomu.

Kdo nebo co vám v těžkých chvílích v životě nejvíc pomáhá?

V těžkých dnech mi v životě vždycky nejvíc pomáhá maminka a meditace. Na ty se mohu spolehnout.

Změnil se po účinkování v show okruh vašich přátel? Případně bylo něco, co vás v tomto ohledu překvapilo?

Po Svatbách mi pár známých odpadlo, což se dalo čekat, ale objevily se tři nové kamarádky. Počítala jsem, že se po této show trochu vyčistí okruh lidí kolem mě, a stalo se. Ale podle mě se všechno děje tak, jak má.

Kdybyste měla vypíchnout jednu nebo dvě věci, které vám show přinesla, a co naopak vzala, jaké by to byly?

Nejvíc mi to asi otevřelo oči, co se týče lidí. Byla to výborná zkušenost, kde jsem si uvědomila, co od života chci a že musím milovat hlavně samu sebe. A co mi to vzalo? Několik těch nepěkných momentů a energii.

Co se určitě změnilo, je vaše fanouškovská základna. Zastavují vás lidé na ulici a chtějí se s vámi fotit? Píšou vám ctitelé?

Ctitelé se nějací najdou (smích), do zpráv na sociálních sítích mi chodí různé vzkazy. Jinak mě lidé poznávají na ulici, zastavují mě, kladou mi různé otázky, většinou mi lichotí a nakonec se se mnou rozloučí společnou fotkou.

Pracujete jako sestřička na stomatologii. Chcete u tohoto povolání zůstat, nebo by vás do budoucna víc bavilo něco jiného?

Se stomatologií se už pomalu, ale jistě loučím. Teď rozjíždím svoje vlastní podnikání. Vlastně si plním svůj sen. Bude se to týkat duchovna, ženské krásy a síly. Takže se moji příznivci mají určitě na co těšit.

Chtěla byste i nadále působit v showbyznysu? Nebo vám tahle zkušenost stačila?

Po pravdě… Ještě když se Svatby vysílaly, tak jsem si myslela, že mi to jako zkušenost a zážitek stačí, ale teď jsem změnila názor. Zalíbilo se mi to, pohybovat se v tomto prostředí. Nedávno jsem třeba byla natáčet reportáž do jednoho pořadu a bylo to velice příjemné. Nebráním se tedy tomu v showbyznysu zůstat. Už jsem se srovnala s tím, že jsem trochu víc vidět.

Minulý týden jste podstoupila plastiku prsou. Co vás k tomu vedlo?

Od nějakých sedmnácti osmnácti let jsem si chtěla splnit sen a jít na plastiku prsou. Moje váha od patnácti až zhruba do dvaceti pořád skákala nahoru dolů, takže moje velikost prsou se hýbala mezi dvojkou trojkou (smích), a mě už to přestalo bavit. Přála jsem si mít jednu velikost celý život a chtěla jsem mít velká prsa, protože se mi to vždycky na ženách strašně líbilo a pořád líbí, tak jsem si řekla, že až budu velká holka a budu na to mít kuráž, tak do toho půjdu. A stalo se.

Neměla jste strach z případných komplikací?

Je pravda, že jsem k tomu měla obrovský respekt, protože je to velký zásah do těla, a hlavně to byla i moje první operace, takže o to jsem k tomu měla ještě větší respekt. A měla jsem samozřejmě trochu strach, ale ten k tomu, myslím, patří. Počítala jsem se vším a teď už vím, že jsem udělala správnou věc. Mít děti se ještě nechystám a splnila jsem si svůj sen. Doufám, že vše bude dobré.

Vyptávala jste se před operací kamarádek a známých na zkušenosti?

Měla jsem jednu konzultaci s panem doktorem Kufou, který mě operoval, a s holkama jsme pořád řešily, kdo kde má jaká prsa. (smích) Dívaly jsme se na fotky, sledovaly Instagram, porovnávaly, jaký kdo má tvar, takže jsem si informace tak nějak poskládala dohromady a rozhodla se podle toho, jakou si dám velikost a tvar.

Už teď máte hodně nápadníků, myslíte si, že po zvětšení prsou ještě přibudou další?

Máma si ze mě dělá legraci a říká, že přijdou nová prsa, přijde nový chlap. Já se tomu směju. Na nic v tomto ohledu netlačím. Z nových prsou mám radost, doufám, že se mi to bude hezky hojit, a těším se na finální výsledek, který bude až po nějaké delší době. Doufám, že se do té doby zklidní i korona, vyleze sluníčko, a tím pádem se budu moct i ukázat. (smích) Co přijde pak, uvidím. Teď jsem ve fázi, kdy si chci urovnat myšlenky, chci si zvyknout na to, co se kolem mě děje, protože jak na mě, tak i na mého bývalého partnera Marka byl neustále vyvíjen velký tlak. Oba se musíme trochu zklidnit. A co bude dál, to je ve hvězdách.

Co byste poradila lidem, kteří se teď hlásí do pokračování show Svatba na první pohled a možná budou jednou na vašem místě?

Ať do toho určitě jdou po hlavě, zůstanou sami sebou, a hlavně ať si to užijou a nestydí se ukázat takoví, jací jsou, i na kamery. Určitě jim to něco přinese.

Zdroj: Story