Velký sál hotelu Thermal se pomalu plnil. Hvězdy přicházely z obou stran červeného koberce, ty důležitější přivezlo auto přímo před budovu, kde je přivítal obrovský dav fanoušků čekající na své oblíbené celebrity, zbytek hostů se musel spokojit s méně pompézním entréem.

Herečky Aňa a Ester Geislerovy se tentokrát nesladily. Zatímco Anna vsadila na černé šaty připomínající modely hvězd třicátých let, Ester se oblékla do zelených šatů na tělo. Na červeném koberci nemohla chybět ani excentrická Vanda Janda, jejíž karlovarský model naštěstí nepřipomínal cukrovou vatu, jak tomu bylo na Českých lvech. Tentokrát sáhla po černé.

Po koberci se prošla i Jiřina Bohdalová, jejíž doprovod připomínal mužský harém; kromě přítele Ľubomíra Focka ji doprovázel kamarád Zdeněk Zelenka a vnuk Vojtěch. Pozvánku přijal i Martin Dejdar s manželkou Danielou, jejíž třpytivé šaty vypadaly na slunci působivě.

Hlavní hvězdou karlovarského festivalu je bezpochyby oscarová herečka Julianne Moore. Její slavnostní příchod otřásl celým Thermalem. V kanárkově žlutých šatech tvořených kaskádou volánů zářila jasněji než samotné slunce. S takovou barvou přitáhla pozornost nejen celých Varů, ale i opylujících včel.