Martina Pártlová rozhodně nepatří mezi mladé maminky, v květnu totiž tato vtipná a drzá zpěvačka oslaví 42. narozeniny. Nebylo tedy na co čekat. Kolem ní plodily její nejlepší, ale mladší kamarádky, jako Nikol Štíbrová nebo Veronika Arichteva, proto bylo načase také najít otce svého dítěte.

Nakonec los padl na hudebníka Josefa Vařeku, který působil jako zpěvák ve skupině Koblížci. O tom, že to asi nebude úplné terno, svědčí i fakt, že o něm Martina pěkně dlouhou dobu mlžila a tatínkem svého očekávaného potomka se rozhodně nechlubila.

Mladší o patnáct let

Nejenže je zajíček o patnáct let mladší než ona, ale dle dostupných informací není ani žádný svatoušek. Podle deníku Blesk se totiž také topí v dluzích. Neplatil si sociální ani zdravotní pojištění a je na něj uvalena insolvence. Na plínky a sunar asi tedy jen tak mít nebude.

Ještěže je šikovný v posteli a po měsíční známosti stárnoucí zpěvačku oplodnil, jinak by jejich vztah asi neměl dlouhého trvání. Pártlová všechny široko daleko ujišťuje, že rozhodně nešlo o nehodu. Možná ne o nehodu ohledně miminka, to si s největší pravděpodobností Martina přála, ale s výběrem tatínka si mohla dát víc záležet.

Uvidíme, jak ji bude bavit živit dvě děti, protože Vařeka domů asi žádné peníze jen tak nosit nebude. A zpěvačka, která je zvyklá na život na vysoké noze, se bude muset také uskromnit. Z rodičovské a mateřské na žádné velké vyskakování mít nebude. Do toho už nějaký ten pátek nekoncertuje, takže kasička nejspíš vysychá.

Dluh na sociálním a zdravotním

Dluh na sociálním a zdravotním pojištění otce dítěte Pártlové se navíc prý vyšplhal až na půl milionu korun. Kdo ho teď bude splácet? Kde na to Vařeka vezme? Nenalepil se na Pártlovou právě kvůli tomu ? Mohla by mu totiž z tíživé finanční situace přece jen pomoci.

Teď už nezbývá než si počkat na to, jak dlouho to emancipovanou a soběstačnou Martinu bude bavit, než pošle kolouška k šípku a uvědomí si, že jí bude jako svobodné matce lépe. Zatím je však zamilovaná a na svém partnerovi žádné chyby nevidí.