Když přijdete k velkému domu, nejspíš vás jako první zaujme jeho relativní jednoduchost. Narozdíl od jiných celebrit, které mají rozlehlá sídla o desítkách pokojů, Jennifer je střídmější a má ve svém domě pokojů všeho všudy sedmnáct včetně tří koupelen. Ačkoli má kuchařku a paní na úklid, říká, že to není ani tak z rozmaru, ale protože zkrátka moc vařit neumí a nebaví ji to, chce ale pro své děti to nejlepší.

Kuchařkou v domě je již dvacet let Magnolia Lima, původem z Argentiny, které Jennifer platí třikrát tolik, než kolik si žena řekla na začátku svého zaměstnaneckého poměru. Jennifer s ní má velmi blízký vztah, je pro ni něco jako náhradní maminka a zároveň také babička pro její děti. Sama Magnolia o Jennifer mluví jen v samých superlativech a ačkoli je placena hlavně za vaření pro děti, funguje i jako pečovatelka pro celou rodinu.

"Když mi bylo jednou strašně zle, to bylo dvojčatům asi půl roku, tak Magnolia bez mého vědomí ze svého platu zaplatila jinou kuchařku, aby se o mě mohla celé dny starat, je to poklad," vychvaluje svou kuchařku Jennifer Lopez.