Přímo do módního pekla

Karlovarský filmový festival je přehlídkou toho nejlepšího z oblasti filmu, dokumentu, dobrého jídla a originální módy. Třpytivá párty ale mnohým dámám zlomila vaz. Flitry jsou zrádné, jako jediný výrazný prvek nestačí a zároveň nesnesou divoké kombinace.

Se vší parádou

Monika Bagárová, Victoria Velvet nebo čerstvě zasnoubená Lilia Khousnoutdinova, která by mohla příště projevit více invence u kadeřníka, přípravu na večer nepodcenily. Mezi ostatními dámami, které pojaly dresscode o něco ležérněji, ale působily jako moderní maturantky.

Tlačíme na pilu

Nejextravagantnější model zvolila modelka Michaela Kociánová. Bývalá láska Leoše Mareše byla v těsném overalu nepřehlédnutelná a její dokonalá figura snesla i takovou nálož flitrů. Jen její úporná snaha splnit očekávání připomíná vrtochy princezny Lady, která si nechává šít šaty od krále Kazisvěta.

Ledabyle

Jitka Schneiderová, Martina Pártlová, Emma Smetana, Zuzana Stivínová a manželka Kryštofa Muchy se proměnily v múzy letní noci a zazářily. Zdá se, že klíčem ke splnění dresscodu byly neotřelé barevné kombinace, extravagantní doplňky, kabátek nápadně připomínající saténové negližé a šaty jako z celofánu.

Našlo se i pár černých ovcí, které vytáhly ze skříně, co jim zrovna padlo pod ruku. Na ty se podívejte do bohaté galerie!