Ještě nedávno zprávy o rozchodu popíral, nyní je vše jasné. Dnes už bývalá partnerka hudebníka Felixe Slováčka na Instagramu sdílela dlouhé vyjádření, v němž uvedla, že je jejich lásce konec. Za jeden z důvodů rozpadu vztahu pak označila Dádu Patrasovou, Felixovu manželku, se kterou se ani během trvání nového vztahu nerozvedl. „D. Patrasová mi navíc mimo jiné od roku 2015 zasahuje i do soukromí, a to zasíláním výhružných a vulgárních SMS zpráv, které často evidentně nepíše za střízliva,“ uvedla Lucie v příspěvku s tím, že zprávy může i doložit. „Život je příliš krátký a já už jej nechci dál trávit v tomto toxickém prostředí,“ pokračovala ještě.

Syn vyvrací otcovo tvrzení

V prohlášení, které Lucie Gelemová napsala za asistence Felixe Slováčka, se píše, že se Slováček přestěhuje do domu ke svému synovi. Ten však tuto informaci dle webu Aha! popřel. „Jsem v Jerevanu na hotelu, je tu o dvě hodiny víc, ale mám pocit, že se mi to zdá. Platí, že jsem se synem domluvený, že si odvezu věci k němu, a nevím, proč by říkal něco jiného. Vždyť jsem s ním ještě po tom jeho domě chodil a měřili jsme si to tam, jestli se mi tam všechno vejde!“ uvedl hudebník pro Aha!.

Slováček ještě pokračoval s tím, že by z celé kauzy velmi rád své děti vynechal. „Vracím se v pátek, s dětmi se sejdu a promluvíme si. Nechci, aby je kdokoliv používal jako figurky na šachovnici. Jsou mezi mlýnskými kameny,“ řekl.

Vítězství Patrasové?

Téměř po celou dobu trvání vztahu Slováčka a Gelemové se objevovaly zprávy o tom, že se Patrasová svého manžela jen tak nevzdá. Slováček byl se svou manželkou rovněž stále v kontaktu a mnohokrát ji navštěvoval. Je tedy nějaká šance, že by se teď k sobě zase vrátili?

„Luciino prohlášení jsem před vydáním viděl, konzultovala ho se mnou, dokonce určité pasáže na moji prosbu upravovala. S Dádou nemá smysl válčit,“ řekl ještě na závěr Slováček, který rozvod s Patrasovou v žádném případě neplánuje.