Na veřejnost poprvé vyvedla svého přítele, změnila bydliště a vyměnila i pracovní pozici. „Jaro by přece mělo být pestré. (smích) A když už se do něčeho pustím, tak to stojí za to. Mám celkově ráda změny a nové výzvy, takže mě toto období naplňuje. Jsem ráda, když se něco děje,“ prozradila krásná blondýnka, která v nouzovém stavu upekla nespočet koláčů a bábovek.

„Co se týče pečení, tak to mě opravdu baví. Peču s láskou a všechno možné. I když raději sladké, protože to máme s přítelem rádi oba. Takže moučníky, štrúdly, buchty nebo bábovky jsou u nás na denním pořádku. (smích) Jednu bábovku jsem teď upekla i Jaromíru Jágrovi. On byl mým hostem v novém pořadu Showtime na CNN Prima News, který nově moderuji."

Zatímco řada žen smýčila domácnost, vy jste to vzala z gruntu a přestěhovala se…

Tenhle byt jsme si vyhlédli už přede dvěma lety. Ale přestěhovali jsme se až teď, protože se právě dostavěl. A bydlíme tu dokonce jako první, nemáme kolem sebe zatím žádné sousedy. Ti se tedy mají na co těšit. (smích)

V době karantény byla zavřená fitka a vy cvičíte pravidelně. Jak jste to řešila?

Jako všichni ostatní. Můj každodenní pohyb byly maximálně krůčky od postele k lednici. (smích). Naštěstí mám rychlé spalování, a pokud mám nějaké kilíčko navíc, tak ho dokážu rychle shodit. Nicméně na váhu jsem si po karanténě raději ještě nevlezla.

Na rozdíl od řady jiných jste v uplynulých týdnech mohla chodit do práce. Užívala jste si to?

Přesně jak říkáte, užívala jsem si to. Měla jsem to štěstí, že jsme chodili do práce i v době karantény. I tam ale samozřejmě byla a stále jsou bezpečnostní opatření. Musí se nosit roušky a u vstupu nás pokaždé měří dálkovým teploměrem. Je to takové dobrodružné.

Jak jste přijala fakt, že končíte na pozici moderátorky televizních zpráv a přesouváte se zpět do světa showbyznysu?

Myslím, že je to pro mě krok vpřed, protože jsem dostala možnost pracovat pro televizní stanici CNN Prima News, což je v kariéře určitě postup směrem nahoru. CNN má ve světě velkou prestiž a já jsem ráda, že můžu být součástí tak velkého multimediálního projektu.

Budete muset kvůli značce CNN nějak výrazně měnit image a vsadit na usedlejší styl oblékání?

Myslím si, že ne. Máme šikovné stylisty, kteří moc dobře vědí, co si mohou dovolit, aby to zapadalo do konceptu CNN a zároveň to na obrazovce bylo atraktivní. Výhodou lifestylového pořadu je, že i styl oblékání muže být výstřední.