S maminkou Antonií Zacpalovou tráví Dominika Gottová hodně času. Po jejích životních peripetiích už jí zbyla jen ona a pár vzácných přátel.

Za ty všechny je Gottová moc ráda. „Včerejší den s maminkou byl moc hezký. Vedly jsme dlouhý rozhovor o životě a o tom, jak někteří lidé, včetně mě, dělají chyby, činí špatná rozhodnutí, dostanou se občas do potíží a tak dále… Co je ale důležité, že mi moje maminka řekla: ‚Vždy tě budu milovat jako svou dceru bez ohledu na to, zda jsi něco udělala správně, nebo špatně. Nikdo není dokonalý‘,“ zveřejnila Dominika maminčina slova na Facebooku.

Posléze dodala jednu zásadní věc. Během složitého období od ní totiž spousta lidí dala ruce pryč, a tak se o to víc dojímá tím, kdo po jejím boku zůstal.

„Také konečně vidím, kdo jsou mí opravdoví přátelé. Ti, kteří při vyskytnutí problémů zůstanou při vás za jakýchkoliv podmínek. Za to jsem vděčná své mamince a mým přátelům,“ dodala Dominika.

Pravda je, že příliš přátel nemá, jelikož už nikomu nevěří. „Dominika má podle mě naprosto zničenou psychiku. Když byla v Praze doma a u domu zastavilo auto, hned byla jak na trní a myslela si, že jsou to buď fotografové, nebo jiní lidé, kteří ji sledují. Podezírala všechny cizí lidi kolem sebe,“ řekl eXtra.cz její blízký kamarád.

„Někdo by to nazval paranoií, což nemůžu posoudit, nejsem psychiatr, každopádně je fakt, že Dominika působí jako dost labilní člověk. A to, že ji v Česku hned každý pozná, jí moc nepřidávalo. Ve Finsku je noname, když bude chtít, klidně se tam může vrátit do starých kolejí a nikdo nic nebude řešit,“ doplnil.

Věci se ale nyní mají jinak. Dominika nakonec do Finska nejede. Nejprve to měla v plánu, jelikož chtěla napravit svoje zpackané manželství, ale nakonec si řekla, že to za to nestojí. S finským hudebníkem Timem Tolkkim se prostě nedá žít.

„Má maniodeprese, které se ukázaly v pokročilém stadiu leckdy nebezpečné! Přinejmenším nesnesitelné pro společné soužití,“ svěřila se Dominika již dříve Blesku. Momentálně si tedy raději našla práci tady a uvidí, zda se jí podaří začít nový život.

„Poslala svůj životopis do Amazonu, kde teď ve velkém nabírají nové zaměstnance, a oni ji vzali. Přátelům se na Silvestra svěřila, že má nastoupit hned v lednu. Slíbili jí plat asi 25 tisíc měsíčně. Má pracovat jako skladnice a jezdit na vysokozdvižném vozíku. Z toho má ale velký strach a sama neví, jestli to vůbec zvládne,“ prozradil zdroj Expresu.