Přiznáme se, že nahrávané fotografie nás mnohdy poněkud překvapily. Vkládaly jste snímky dětí i fotky, na kterých outfit příliš vidět nebyl. Každý jednotlivý obrázek jsme museli schválit (či odmítnout) a někdy nám to dalo opravdu zabrat. Každopádně výherce máme a teď vám je představíme včetně komentáře stylisty.

Fotosoutěž o oblečení s.Oliver

Výherkyně hlasování čtenářů

Tyto fotografie získaly největší počet hlasů.

  • Cena: poukázka od s.Oliver za 5 000 Kč

1. Nejvyší počet hlasů, celých 377, získala uživatelka bufina

Názor stylisty: No, tohle je rozhodně oříšek: Paní v lososovém tričku, zachycena na dovolené se dvěma koktejly. Co k tomu říct? Na parný večer v Chorvatsku je to asi skousnutelné, ale do soutěže o módním stylu bychom čekaly rozhodně víc. Příště si dejte pozor na jukající ramínko od podprsenky, která vám mimochodem nesedí. Jakožto majitelka bujného poprsí potřebujete model s extra širokými ramínky.

2. Druhou v pořadí, s počtem 372 hlasů, získala uživatelka Elmipe

Názor stylisty: Nic proti dámám ze střelnice, ale tohle je opravdu zlý sen. Kombinace měla působit zřejmě sexy, nicméně hranice byla mnohonásobně překonána. Outfit vypadá lacině a vulgárně. Únosný je snad jenom černý baret.
Na druhou stranu myslím, že tu poukázku do s.Oliver paní opravdu potřebuje. "Držím palce, ať si tam svůj šatník vylepšíte!"

2. Třetí výherkyní, s počtem 306 hlasů, je uživatelka mamada

Názor stylisty: Ani tenhle model není rozhodně nic, z čeho bychom si měli sednout na zadek. Šusťákové kalhoty by potřebovaly notně zkrátit, mladičká milovnice sportovního stylu si po nich jistě šlape. Do budoucna (při nákupu za vyhranou poukázku) doporučujeme se trochu odvázat. Tohle je opravdu nuda.

Cena redakce

Rozhodly jsme se ohodnotit outfit, který je dle našeho názoru opravdu nejlepší.

  • Cena: parfém Guess Girl 50 ml

1. Tuto cenu - foto uživatelky mitynka1 - vybrala odborná porota z redakce

Názor stylisty: Paní Radka si dala /na rozdíl od mnohých soutěžících/ na svém zevnějšku záležet a je to znát! Nepodcenila make-up ani úpravu vlasů, fotka je pořízena v pěkném prostředí a celek vapadá harmonicky. Líbí se nám hnědé propínací šaty, perfektní maxi taška i šál v podzimních barvách. Jediné, co bychom změnili, jsou boty - lépe by vypadaly kozačky na podpatku, které nohu umí krásně prodloužit a zeštíhlet. Jinak tleskáme!

Všem výherkyním gratulujeme, budeme je kontaktovat e-mailem, ceny se následně rozesílají poštou.

Prohlédněte si celou soutěžní galerii