Diskutujte: Shodnete se doma, co si pustit na DVD?

Mohlo by vás zajímat: Jedinečná „LEDová“ televize, co zvládne přehrát i DVD! nebo Filmové muzikály I: Hříšný tanec, Chorus Line, Purpurový déšť...

Kamarád taky rád

Lechtivá komedie s Justinem Timberlakem a Milou Kunisovou se hodí pro chvíle, kdy se vrátíte domů utahaní z práce a toužíte vypnout mozek.

Oba mladí hrdinové jsou pohlední a prožijí před vašima očima takovou lásku pozpátku. Nejdřív sex bez citu, jen pro fyzické potěšení, ale po čase přijde i romantika.

Margin Call

Chcete se podívat do zákulisí velkých peněz, které hýbou celým světem? Koho by to nezajímalo, zvlášť když vašimi průvodci budou takové herecké hvězdy jako Kevin Spacey, Paul Bettany, Jeremy Irons nebo Demi Mooreová?

Thriller vypráví příběh klíčových postav investiční firmy v průběhu jednoho z prvních dnů finanční krize, jež se rozpoutala roku 2008. Informace odhalené jedním nezkušeným finančním analytikem katapultují životy všech zainteresovaných na pokraj katastrofy.

Co ty jsi za číslo?

Splín z nevlídných plískanic vám zaručeně zažene vtipná komedie s Annou Farisovou v hlavní roli příběhu o sympatické blonďaté Ally.

Ta si pod vlivem zaručeně pravdivého článku v jakémsi ženském plátku s hrůzou uvědomí, že jí hrozí doživotní samota, a proto se pustí do pátrání po tom nejlepším ze svých 19 exmilenců.

Jestli náhodou mezi nimi nepropásla muže svých snů. Jsou to mnohdy hodně legrační setkání, ale pomohou hrdince najít toho pravého tam, kde by to vůbec nečekala.

Muži v naději

Pokud jste ještě neviděli v kině tuhle nevěrnickou komedii režiséra Jiřího Vejdělka, věřte, že pro bezútěšné zimní večery je jako stvořená. Byť si my, ženy, můžeme myslet své o poněkud šovinistickém pohledu pánů tvůrců na nevěru.

Ovšem pod vlivem šarmantního milovníka Bolka přece jen trochu znejistíme, zda na jeho tezi, že „ženská má mít pocit, že musí o chlapa bojovat“, přece jen něco není. A pochopíme, že vnadné Vice Kerekes je přece tak snadné podlehnout! Skvělý je celý herecký tým včetně Jiřího Macháčka, Simony Stašové a Petry Hřebíčkové.