Pondělí

Letecká doprava je obecně považována za nejbezpečnější druh přepravy na světě. Přesto se jí lidé obávají. V první epizodě nazvané Náhlá dekomprese se dozvíte běžné i nezvyklé příčiny leteckých neštěstí. Třídílný britsko-kanadský dokument Letecké katastrofy sledujte od sedmé hodiny večerní.

Poznejte životní příběhy dětí, které nikdy nepřesáhnou výšku jednoho metru. Narodily se totiž se vzácnou poruchou růstu. Na příkladu Liama, Fin a Alexe se dozvíte, jaké překážky musí zdolávat. Britský dokument Trpasličí syndrom sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Eva se ocitá ve vězení za dopravní nehodu, kterou způsobila v opilosti. Musí se naučit žit v dosud neznámém světě, kde platí úplně jiná pravidla. Vyrovnat se s nimi není pro nikoho snadné. Přátelství neexistuje a o respekt ostatních se musí tvrdě bojovat. Koprodukční česko-slovenský seriál Odsouzené je plný známých herců. Patnáctá epizoda začíná pět minut po deváté hodině večerní. Sledujte neobyčejné životní příběhy a osudy vězenkyň. Magorka půjde před komisi kvůli podmínečnému propuštění. Strach ze svobody může být ovšem větší než jistota pobytu ve vězení.

Poklidné městečko bylo napadeno hejnem krkavců. Další zdánlivě obyčejný den se mění v boj o holé přežití. Není kam utéct, kam se schovat a ptáků útočí stále více. Film je svým námětem přímým následovníkem slavného filmu „Ptáci“, který natočil Alfred Hitchcock. Americký horor Kaw sledujte ve 22:20.

Úterý

Na australském Fraserově ostrově záhadně zmizel anglický turista. Jednalo se o nešťastnou náhodu či o útok jednoho z místních predátorů? Britský dokument Lovec a oběť vytvořil National Geographic. V sedm hodin večer si ho nenechte ujít.

Ve velkém obchodním domě se pravidelně soupeří o cenu zaměstnance měsíce. Rivalita se stupňuje příchodem sexy pokladní Amy (Jessica Simpson). Ta je známá tím, že na rande chodí pouze s vítězem. Americkou romantickou komedii Rande měsíce sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Jan Saudek je úspěšný, osobitý a kontroverzní muž. Ve 22:05 přivítá ve svém Talkshow Jitku Čvančarovou, Michala Hrůzu a Tomáše Dvořáka.

Středa

Ojedinělý britský dokument Než se narodí se věnuje jedné z nejpodivuhodnějších náhod, ke kterým v přírodě dochází. Jedná se o jednovaječná dvojčata. V sedm hodin večer si jej nenechte ujít.

Strategická zásahová jednotka je elitou policejní sboru. Za jakýchkoliv okolností je připravena zakročit a zjednat pořádek. Její členové jsou hrdinové, ale také lidé s běžnými starostmi. Osmý díl kanadského krimi seriálu Flashpoint sledujte pět minut po osmé hodině večerní. Soudní budova je přepadena černošským mladíkem, který se domáhá spravedlnosti. Shodou okolností je na stejném místě také jeden z členů zásahového týmu.

Eva se ocitá ve vězení za dopravní nehodu, kterou způsobila v opilosti. Musí se naučit žit v dosud neznámém světě, kde platí úplně jiná pravidla. Vyrovnat se s nimi není pro nikoho snadné. Přátelství neexistuje a o respekt ostatních se musí tvrdě bojovat. Koprodukční česko-slovenský seriál Odsouzené je plný známých herců. Šestnáctá epizoda začíná o deváté hodině večerní. Sledujte neobyčejné životní příběhy a osudy vězenkyň. Právník Evy se stále nevzdává a bojuje o vyřešení případu a její propuštění.

Unikátní dokumentární cyklus o různých podobách lásky a vášně pokračuje na Barrandově. České milování vám bez předsudků a zábran nabídne tentokrát vyprávění O lásce předstírané. Ať se to komu líbí nebo to odsuzuje, v tržní společnosti je možné živit se vším, za co jsou lidé na trhu ochotni zaplatit. Jako každé zaměstnání, i pornoherce jejich profese hluboce poznamená v soukromém životě. Protože jejich prací je lásku předstírat, měli by s ní mít ve svém soukromí vážný problém, nebo ne?. Skutečné příběhy ze života lidí sledujte ve 22:00.

Poznejte proces vyšetřování zločinu od samého začátku po jeho konec. Různé případy mají vždy stejné hlavní aktéry, kterými jsou vrah a jeho oběť. Australský dokumentární seriál Soudní vyšetřovatelé byl natočen na základě skutečných příběhů. Ve 22:55 budou policejní experti řešit vraždu ženy v malém australském městečku. Vše nasvědčuje tomu, že vrahem je její muž. To se mu ovšem musí prokázat.

Čtvrtek

Světoznámý přírodovědec Nigel Marven opět na televizních obrazovkách. Jeho prostřednictvím poznáte zblízka život tučňáků v jejich přirozeném prostředí. Druhou epizodu britského dokumentu Nigel Marven a tučňáci sledujte od sedmé hodiny večerní.

Americký prezident je zastřelen. Jeden z jeho osobních ochránců útok přežije a rozhodne se rozluštit spiknutí sahající do nejvyšších míst. Akční thriller Konec hry s Cubou Goodingem jr. v hlavní roli sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Mike Sweeney je detektivem z oddělení vražd. Po sérii osobních problémů se vrací na místo, kde dospíval. Namísto očekávaného klidu musí řešit složité případy a vlastní soukromý život. Druhou epizodu druhé série kanadského krimi seriálu Durham County sledujte pět minut před desátou hodinou večerní. Po dopadení sériového vraha závratně stoupá hlavnímu hrdinovi policejní kariéra. To sebou přináší vyšetřování dalších komplikovaných zločinů.

Laura de Lestradová střeží tragické tajemství. Před patnácti lety ji beze stopy zmizela matka. Je přesvědčena, že fenomén kruhů v obilí má spojitost s jejím zmizením. Rozhodne se najít pravdu a objasnit nevysvětlený fenomén. Francouzský krimi seriál Kruhy v obilí sledujte deset minut po jedenácté hodině večerní. V osmé epizodě se Lauře zdá sen, ve kterém ji matka žádá, ať přestane s pátráním. Dostala se tak daleko, že ji hledá i armáda.

Pátek

Sto dětí mělo v boji nahradit sedmdesát vojáku. Tak zvrácená byla Hitlerova logika. Vůdce nacistického režimu dokázal mladou generaci zfanatizovat takovým způsobem, jako nikdo před ním. Jak se mu to mohlo podařit? V sedm hodin večer se v německém dokumentu Hitlerovy děti dozvíte krutou pravdu o Třetí říši.

Páteční večer bude již tradičně ve znamení českého filmu. Bavit nás bude stejně, jako minulý týden v historické veselohře Pan Vok odchází. Známý velmož z rodu Rožmberků na stará kolena ovdověl a drží smutek. Z něj ho prý vyléčí jen pravá mořská panna. Sledujte vynikající melancholickou komedii ve 20:05.

Politická satira na televizních obrazovkách je skutečný unikát. Existuje jen jedna osoba, která politikům sebere úsměv z tváře. Zuzana Bubílková je zpátky v plné formě a má nabito ostrými. Sledujte Politickou střelnici ve 21:40.

Páteční večer pokračuje českým filmem s Rudolfem Hrušínským v hlavní roli. Ocitneme se s ním v nemocničním prostředí na infekčním oddělení. Nejprve s lékaři odmítá spolupracovat a snaží se z oddělení utéct. Následně se ovšem smíří se životem a začne v nemocnici navazovat blízké vztahy. Snímek Pozor, vizita! Začíná ve 22:35 na Barrandově.

Sobota

Lidská dobrodružství, krásy přírody a umění žít. To na vás čeká každé sobotní ráno v pořadu Svět křížem krážem. Pohled na svět očima světově proslulých novinářů nás tentokrát zavede na putování po Turecku.

Rychlost, sílu, hbitost. To vše potřebujete pro Drtivou porážku soupeřů na TV Barrandov. Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, ale vyhraje jen ten nejrychlejší. Začátek soutěže je v 15:55.

Policisté Rose a Val jsou si podobní jako pes a kočka. Nemají nic společného až na povinnost chránit veřejnost. Každý má své osvědčené vyšetřovací metody a svůj pohled na spravedlnost. Když se ovšem dají dohromady, vznikne pak nebezpečné duo, které řeší ty nejtěžší případy. Sledujte nový kriminální seriál na TV Barrandov od 16:50.

Pět minut po osmé přijměte pozvání do soukromí známých osobností a celebrit. Pelíšky slavných navštíví místa, kde byste přítomnost slavných osobností mnohdy nehledali. Kde tráví svůj volný čas? Kde pracují a kde naopak relaxují? To vše zjistíme dnes na návštěvě Karlštejna, kde žije Pavel Vítek.

Milujete film? Pak s námi pojďte prožít velké filmové dobrodružství. O tom, že život samotný je ten nejlepší scénář, vás přesvědčí ve svém zábavném pořadu Jaroslav Dušek a Kamil Švejda. Dnes budou jejich hosty Květa Fialová a Jitka Čvančarová. Začátek Filmových úletů s.r.o. je od 20:20.

Je těžké vyrůstat bez rodičů, hlavně když má člověk na krku dva podivínské sourozence. Matthew Perry to ale musí zvládnout. Snímek Vyletět z hnízda začíná ve 21:20.

Závěr sobotního večera bude ve znamení akce a napětí. Bývalý policista si založil firmu na úklid a vypomáhá svým kolegům s úklidem na místech činu. Jednoho dne ovšem zjistí, že udělal chybu. Uklidil místo, kde policie ještě nebyla. Sám se tak vrací do akce a pátrá pravdě na vlastní pěst. Zametač stop vás navštíví ve 23:15.

Neděle

Neohrožený dobrodruh Austin Stevens - Pán hadů se dnes v 8:15 vydá na Floridu. Cílem dnes bude jít za zvukem hadích chřestidel. Vydáme se hledat velikého chřestýše kostkovaného. Expedice do říše plazů a extrémních míst naší planety startuje každé nedělní ráno na TV Barrandov.

Rychlost, sílu, hbitost. To vše potřebujete pro Drtivou porážku soupeřů na TV Barrandov. Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, ale vyhraje jen nejrychlejší. Začátek soutěže je v 16:00.

Policisté Rose a Val jsou si podobní jako pes a kočka. Nemají nic společného až na povinnost chránit veřejnost. Každý má své osvědčené vyšetřovací metody a svůj pohled na spravedlnost. Když se ovšem dají dohromady, vznikne pak nebezpečné duo, které řeší ty nejtěžší případy. Sledujte nový kriminální seriál na TV Barrandov od 17:00.

Nedělní pravdivé příběhy dnes pokračují snímkem Dokonalé manželství. Mladá žena Annie se společně s milencem domluví na vraždě manžela. Vše dopadne, jak má, ovšem jejich vztah nevydrží a tak se po čase opět vdá za nového muže. Do jejího života se ale brzy vrátí i starý známý milenec a vraždy se začínají množit. Sledujte na Barrandově od 20:05.

Nedělní noc bude následující týdny patřit kontroverznímu seriálu Třicet případů majora Zemana. Dnešní epizoda nese název „Rubínové kříže“ a zavede mladého čekatele SNB Zemana až do Brna. Jan Zeman bude zpět v akci ve 22:00.

Být chudým aristokratem žijícím ve zchátralé tvrzi není jistě nic příjemného. Veselá parta kolem Ivana Mládka i tak nešetří humorem. Dnes šlechtický rod změní přístup k životu. Začnou toužit po vědomostech. Další epizodu úspěšné konverzační komedie Cyranův ostrov sledujte ve 23:15.

Tip na každý všední den

Chcete zůstat „in“ v dění kolem Vás? Vše ukážeme, vyzkoušíme a pobavíme. Hodina plná podvečerní zábavy a odpočinku. To je netradiční life-stylový koktejl 60 minut na TV Barrandov každý všední podvečer od 17:45.