Legendární Indulona se vyrábí již více jak 60 let

Indulona je jednoznačně nejúspěšnější krém určený k ochraně a péči o pokožku rukou na českém a slovenském trhu.
Jedná se o silnou tradiční značku, která si své postavení na trhu udržela i přes ekonomické změny spojené s otevřením trhu, zahraniční konkurenci i změny v životním stylu lidí v posledních letech.

Původně léčivá mast určená k prevenci a léčbě kožních onemocnění z povolání je dnes součástí téměř každé domácnosti a její novější řady zajišťují pokožce rukou kromě ochranné funkce také účinnou péči během celého dne.

Všechny krémy řady Indulona jsou vyráběny z farmaceutických substancí v plně automatizovaných moderních výrobních provozech za přísných hygienických podmínek, které odpovídají správné výrobní praxi a splňují nejpřísnější pravidla platná pro členské země EU. Indulona se vyrábí v dvousměnném provozu, za den se vyrobí 80 tisíc balení.

Vedle generacemi oblíbené a milované „modré“ Indulony univerzální nebo Indulony měsíčkové můžete nyní objevovat kouzla Indulony kamilkové a Indulony olivové.

Receptury obou krémů byly vyvinuty v souladu s přísnými standardy farmaceutické kvality výroby v harmonickém propojení s přírodními složkami. Ať se již vaše pokožka dožaduje intenzivní hydratace či důkladné regenerace a zklidnění, můžete si být jisti, že s Indulonou kamilkovou a Indulonou olivovou v dokonalé péči o vaše ruce nikdy nesáhnete vedle.

Indulona kamilková
Zklidňující ochranný krém s výtažkem z heřmánku působí protizánětlivě, blahodárně a podporuje regeneraci pokožky.

Indulona olivová
Vysoce hydratační a regenerační ochranný krém obohacený olivovým olejem, který chrání pokožku před vysoušením.

Vyhrajte jednu z deseti retro krabiček s olivovou a kamilkovou Indulonou!

Nápovědu pro soutěžní otázky hledejte na www.obra.cz nebo www.indulona.cz.