Pošlete SMS ve tvaru KRASA na číslo 900 12 07 a jste ve hře! 3000. doručená SMS vyhrává! Čím víc SMS pošlete, tím máte větší šanci na výhru.

Navíc je pro prvních 100 soutěžících připraven bonus v podobě slevy v hodnotě 2000 Kč na zákroky plastické a estetické chirurgie MEDICOM VIP.

Soutěž probíhá od 10. 10. 2011 od 0:00 do 31. 10. 2011 do 23:59:59.

Mezi nejčastěji prováděné zákroky patří zvětšování poprsí, tumescentní liposukce a operace víček. Důkazem nesporné kvality kliniky je trvalá přízeň celebrit a jejich důvěra v odborný tým personálu.

Váš sen může stát skutečností. Více informací naleznete na www.medicomvip.cz

Finální podmínky soutěže zde:

Velká SMS soutěž na Kafe.cz

Soutěž provozuje Sanoma Magazines Praha (SMP) ve spolupráci s MEDICOM VIP

Soutěž probíhá v termínu od 10. 10. 2011 do 31. 10. 2011 na www.kafe.cz.

Soutěžící se zúčastní soutěže zasláním soutěžní SMS ve tvaru KRASA na číslo 900 12 07. Cena 1 SMS je 9 Kč vč. DPH.

Soutěžící, jehož SMS bude 3000. v pořadí, vyhrává cenu od společnosti MEDICOM VIP – augmentaci prsou v hodnotě 60 000 Kč.

Účastí v soutěži dává soutěžící:

  • souhlas k provedení fotodokumentace před a po zákroku, včetně operace + případně videa a zobrazením těchto materiálů na www.medicomvip.cz, v časopisech, knižních publikací, kdekoli na internetu či v TV a v titulech vydávaných SMP
  • souhlas k poskytnutí rozhovoru, resp. příběhu, a jeho následné zveřejnění
  • souhlas s podmínkami soutěže - využití jeho jména, příjmení, fotek týkajících se výkonu a osobních údajů v souladu se Zákonem o ochraně osobních dat (č. 101/2000 Sb.,) k propagaci MEDICOM VIP,
  • souhlas s poskytování rozhovorů, zhotovování fotografií a audiovizuálních záznamů na výzvu MEDICOM VIP. MEDICOM VIP si vyhrazuje právo neprovést operaci, pokud výherce nebude splňovat podmínky pro operaci (výherce nebude zdravotně způsobilý k provedení výkonu, zákrok nebude odsouhlasen lékařem operatérem).

Výherci budou kontaktováni do 14 dnů ode dne skončení soutěže ze strany SMP.

Provozovatel soutěže si vyhrazuje možnost kdykoliv změnit pravidla soutěže či ji zrušit.

Soutěžící zapojením do soutěže dávají svůj souhlas s poskytnutím tel. čísel soutěžících společnosti MEDICOM VIP.