Byli jsme v redakci překvapeni, jak rádi se při líbání fotíte. Ze všech zveřejněných obrázků jste sami odhlasovali 20 výherců, kteří získají báječný parfém Infinite Moment EDT od Avonu.

Představujeme vám tři "nejkrásnější polibky" s největším počtem hlasů

  1. místo: Zuzana - Ledeč nad Sázavou
  2. místo: Pavla - Nivnice
  3. místo: Zuzana: Skalice nad Svitavou

Další výherci

Lucie - Nový Bydžov, Lucie - Ústí nad Orlicí, Tímea - Levoča, Eliška - Chlebičov, Eva - Most, Vendula - Ostrava, Markéta - Telnice u Brna, Tereza - Vyškov, Alena - Rudoltice, Kristýna - Havířov - Město, Jarmila - Rakovník, Sandra - Ostrava - Poruba, Vanda - Praha, Michaela - Košice, Anna - Frýdek Místek, Radka - Svitavy, Petra - Brno

Voňavá výhra od Avonu už je na cestě k vám!

Prohlédněte si všechny vložené fotografie!

Seznamte se: Infinite Moment EDT

Nechte se svést tajemně přitažlivou Infinite Moment, bude to láska na celý život!

Tato jedinečná vůně vyjadřuje kontrast tradice, zachycené v tónech japonského dřeva hinoky, a moderního světa, jenž charakterizuje koktejl Kir Royale, obklopený šťavnatými listy maliníku, romantickými květinovými akordy a hřejivou vanilkou. Tato vůně je skutečně návyková díky své zářivé svěžesti a svůdné smyslnosti. Vyjadřuje ženskost, a proto vykouzlí úsměv na tváři každé ženy. Vůni Infinite Moment EDT navrhl Christopher Raynaud, který pracuje pro jednoho z největších výrobců vůní – společnost Givaudan. Inspirace pro tuto vůni přišla během jeho výletu do Japonska. „Jednoho horkého letního večera, když jsem vystupoval ke chrámu, jsem byl okouzlen jemnou vůní ve vzduchu. Smyslná a svůdná vůně dřeva hinoky, ze kterého jsou chrámy postaveny, se mísila s harmonickou a sladkou vůní vonných tyčinek. Nedaleké kvetoucí květiny všemu dodaly tajemný a zářivý nádech,” říká Raynaud. Po návratu do Evropy ztvárnil tuto zkušenost v nové exkluzivní vůni pro Avon.

Objem: 50 ml

Infinite Moment vyjadřuje kontrast zářivé svěžesti a svůdné smyslnosti.

www.avoncosmetics.cz