Týdeník Květy vám spolu s agenturou CzechTourism připravil na dvě stě tipů událostí, které podle našeho názoru patří do "finále". Všech dvě stě tipů si přečtete ve speciálním vydání Týdeníku Květy 200 NEJ UDÁLOSTÍ. Časopis si můžete koupit v trafikách a ve stáncích od 6. 3. 2014 za 39 Kč.

Zapojte se do soutěže na www.nejvetsiudalost.cz a nominujte i další události, které si podle vás zaslouží pozornost.

V brožuře 200 nej událostí si přečtete o velkých dějinných momentech, které se odehrály na území naší líbezné česko-moravsko-slezské země, a určitě budete stejně jako my hrdí na její slavnou historii.

Bude pak pro vás těžké rozhodnout se, které události dát svůj hlas? Pokud můžeme poradit - vyrazte na místa, kde k vámi vybíraným událostem došlo, a nechte na sebe působit jejich genius loci. Získáte tím nezapomenutelné zážitky a zároveň určitě i to správné vodítko k rozhodování. Vlastně přitom nemůžete šlápnout vedle, vždyť celá naše země je plná unikátních příběhů.

Vítejte na kouzelné cestě proti proudu času, mějte šťastnou ruku při volbě té Nej- události. A hlavně se spolu se svými rodinami a přáteli dobře bavte při cestách na "místa činu"!

Nominujte na www.nejvetsiudalost.cz tu vaši události, která si podle vás zaslouží pozornost.