Tento televizor zvládne přehrávat snad úplně všechno a dokonce i nahrávat. Nemusíte se ani bát, že by Vám tato televize zabrala moc místa. I přes zabudovaný DVD přehrávač a USB vstup mohou tyto multifunkční LED televizory hrdě nosit označení „supertenké“.

Součástí vybavení televizoru je tuner pro příjem pozemního digitálního vysílání DVB-T a programový průvodce EPG, což je velmi přehledný a praktický televizní program.

Obyčejný zabudovaný DVD přehrávač dnes již nikoho nenadchne, ale tento televizor má štěrbinový DVD přehrávač, který si poradí s muzikou v MP3, fotografiemi v JPEG a videi téměř ve všech formátech.

„Multimedialitu“ ovšem neobstarává pouze mechanika DVD. Ty samé audio a video formáty můžete přehrávat i pomocí USB vstupu. Nechybí ani VGA vstup pro připojení počítače nebo třeba notebooku.

Co je ale na tomto multifunkčním televizoru jedinečné a opravdu nejzajímavější? Unikátní technologie PVR Ready! Ta umožňuje nahrávat digitální vysílání z televize přímo na flash disk nebo připojený externí hard disk stisknutím jediného tlačítka. Zapomeňte na video či DVD rekordér, teď už můžete nahrávat digitální pořady přímo na flash disk přes svůj LED televizor Hyundai.

Multifunkční LED televizory Hyundai řady 924 navíc splňují standardy úspornosti LED TV. Oproti standardním LCD přichází LED televizor Hyundai s 50 % úsporou, což znamená spotřebu během provozu pouhopouhých 25 W! A menším úhlopříčkám nechybí možnost připojení a nabíjení z 12 V automobilové zásuvky.

Vybírat můžete z úhlopříček ve velikosti 66 cm, 61 cm, 56 cm nebo 48 cm.

Multifunkční televize se zabudovaným DVD přehrávačem, komfortním USB vstupem, technologií PVR Ready, ekonomickou spotřebou i ultratenkými rozměry bude dobrým společníkem nejen v dětských pokojích, ložnicích, ale také si jej můžete odvézt třeba na dovolenou nebo na víkend na chalupu. Tato televize je prostě dokonalá.

Více informací získáte na www.hyundai-electronics.cz