JAK se můžete zapojit do soutěže?

Odešlete SMS ve tvaru DAZ + vámi nabízená částka (příklad: chcete-li nabídnout částku 4 Kč, odešlete SMS ve tvaru DAZ 4 na číslo 9001209.

POZOR: suma musí být vždy zaokrouhlena na celé koruny. Zpět obdržíte SMS s informací, zda je částka nejnižší a zda je unikátní.

CENA JEDNÉ SMS JE 9 KČ VČETNĚ DPH.

Jak to funguje?

  • 100 000 Kč získá ten, kdo nabídne nejnižší a zároveň unikátní částku. Unikátní částka je ta, kterou během trvání soutěže nenabídne nikdo jiný. (Příklad: pokud nabídnete částku 6 Kč a nikdo jiný stejnou nebo nižší nabídku nedává, je výhra vaše. Pokud ovšem stejnou částku jako vy nabídne i někdo další nebo jiný soutěžící nabídne nižší unikátní částku, má šanci na výhru on.)
  • O svých šancích na výhru jsou všichni soutěžící informováni SMS zprávami a až do uzavření soutěže se mohou pokusit tipovat znovu.
  • POZOR! Pokud je soutěžící v nějakém okamžiku zpětnou SMS informován o tom, že právě v tuto chvíli je jeho nabídka nejnižší a zároveň unikátní, ještě to automaticky neznamená, že soutěžící vyhrává, protože jej kdykoli do konce trvání soutěže může jiný soutěžící „přebít“.
  • Počet odeslaných nabídek není limitován – čím více SMS nabídek zašlete, tím vyšší šanci na výhru máte.
  • Cena jedné SMS je 9 Kč a žádné jiné poplatky nejsou se soutěží spojené!

Soutěžit můžete od 12.9. do 26.10.2011

Do soutěže jsou přijaty pouze SMS, které do systému SMS-centra dorazí do 20.00 hodin dne 26. 9. 2011.

Vítěze soutěže budeme kontaktovat a domluvíme s ním způsob předání výhry.

POZOR! Jedná se o TIPOVACÍ SOUTĚŽ, nabízenou částku nakonec neplatíte. Pokud vyhrajete, výhru vám samozřejmě předáme ZDARMA.

SLUŽBU TECHNICKY ZAJIŠŤUJE ATS, S. R. O., INFOLINKA 776 999 199, WWW.PREMIUMSERVICES.CZ