Velká jarní soutěž Tchibo „Poznávejte tajemství kávy a vyhrávejte“ zná celkovou vítězku.

  • Jako první sebrala sté zrníčko „Luckacaky“, na kterou teď čeká romantický výlet ve dvou do Vídně a stává se tak celkovou výherkyní soutěže.

V poslední etapě však byla ve hře i rovná desítka luxusních hodinových relaxačních thajských masáží s použitím speciální kávové esence. Odpočinout pod šikovné ruce masérek si půjdou: luckacaky, bokul, jessynka1, Sametka1981, alergino, nenulda, vendy81, Božička, viky171 a ivetinka.l@seznam.cz.

Redakce všem výhercům moc blahopřeje a přeje krásné zážitky.

kursy vaření s využitím kávy nebo kursy malování do cappucina a výroby domácích pralinek ve studiu Chefparade, kapslové kávovary Tchibo Cafissimo Duo - malé (nejmenší ve své kategorii na světě), ale šikovné… a další ceny.

Ke všem šálkům vaší oblíbené kávy vám z redakce www.kafe.cz přejeme jen pohodu. A kdyby vás náhodou mrzelo, že už se s Tchibem nesoutěží, pak jednu šanci ještě máte. Do naší fotogalerie „Dostaveníčko s kávou v obchodě Tchibo“ můžete až do 17. 6. nahrávat fotky, jak si vychutnáváte šálek kávy v některé z poboček Tchibo, a vyhrát jednu z pěti poukázek v hodnotě 1.500,- k nákupu zboží Tchibo.